Running-Magazine-Logo

3ος Μαραθώνιος Κρήτης – 15 Απριλίου

3os marathonios kritis front

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

3ος Μαραθώνιος Κρήτης : Σε μια ειδυλλιακή διαδρομή όπου το 2017 έτρεξαν πάνω από 3.500 άνθρωποι, ο Μαραθώνιος της Κρήτης έρχεται για τρίτη φορά το 2018 σε έναν αγώνα που αναμένεται να συναρπάσει (και πάλι).

Σε μία διαδρομή με φόντο το Ενετικό λιμάνι, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Ελλάδας, αλλά και άλλα πανέμορφα τοπία θα τρέξουν όσοι πάρουν μέρος στον 3ο Μαραθώνιο της Κρήτης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε και στις δράσει του ΕΟΤ.

3ος Μαραθώνιος Κρήτης

«Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 14.04.2018».

« EOT visitgreece.gr – Ένταξη του Μαραθωνίου Κρήτης στο Διεθνές καλεντάρι του 2018»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης, ο οποίος προγραμματίζεται για τις 15 Απριλίου 2018, ανακοίνωσε την ένταξη του Μαραθωνίου Κρήτης στο Διεθνές καλεντάρι της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων (AIMS)www.aimsworldrunning.org

Ο ΕΟΤ συμπεριέλαβε και το 2018 στις δράσεις του και συγκεκριμένα στις «Τρέχουσες Εκδηλώσεις» του www.visitgreece.gr τον Μαραθώνιο Κρήτης, στην ελληνική και αγγλική έκδοση υπό τα παρακάτω link:

http://www.visitgreece.gr/el/events/3rd_crete_marathon

http://www.visitgreece.gr/en/events/3rd_crete_marathon

O 3ος Μαραθώνιος Κρήτης είναι μία από τις μαζικότερες αθλητικές Διοργανώσεις στην Ελλάδα. Η περσινή Διοργάνωση προσέλκυσε πάνω από 3.500 συμμετέχοντες σε όλα τα αγωνίσματα οι οποίοι κατέκλυσαν το Ενετικό λιμάνι Χανίων και απόλαυσαν το τρέξιμο και τα αξιοθέατα της περιοχής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη δρομική εμπειρία με φόντο το Ενετικό λιμάνι, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία  αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, την επιβλητική παραλιακή οδό προς Πλατανιά, το Νησάκι «Θοδωρού» με τον Κρητικό Αίγαγρο το περίφημο Κρι-Κρι και το Ιστορικό Μάλεμε.

Πέρα από τα αγωνίσματα, η Διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 13/04/18 την τελετή κοπής του Κότινου από την αρχαία ελιά των Βουβών Ολυμπιακό Σύμβολο. Το Σάββατο 14/04/17 την Λαμπαδηδρομία προς τιμήν του Μακαριστού Ειρηναίου και την Τελετή Έναρξης στην πλατεία Δημοτικής της Αγοράς Χανίων με μουσικό πρόγραμμα.

Η διαδρομή των αγώνων είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) και ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του ΕΟΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης ,

www.crete-marathon.gr

Από την Ο.Ε

Βίντεο από τον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης το 2017 :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X