Running-Magazine-Logo

Μαραθώνιος Αθήνας : Αδύνατη η μεταβίβαση εγγραφής σύμφωνα με τους κανονισμούς!

athens marathon

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Δυστυχώς μετά από πρόσφατα δημοσιεύματα περί αλλαγής δρομέα στους αγώνες του Μαραθωνίου της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες “σκάψαμε” στους όρους/κανονισμούς της διοργάνωσης για να λύσουμε αρκετές απορίες που φτάνουν καθημερινά στα email μας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους χρήσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που απαγορεύουν ρητά την αλλαγή στα νούμερα

  •  Αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, αλλαγή αγώνα) δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση μετά το κλείσιμο της περιόδου εγγραφών για κάθε έναν αγώνα δρόμου της διοργάνωσης χωριστά, ή μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή.
  • Αντικατάσταση δρομέων και/ή αλλαγή του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης. Στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του ήδη εγγεγραμμένου δρομέα και διόρθωση επιμέρους προσωπικών του στοιχείων.
  • Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, του ΣΕΓΑΣ αλλά και των διεθνών κανονισμών της AIMS και της IAAF έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα χωρίς κανενός είδους αποζημίωσης.
Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X