5ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος : Ο 5ος επετειακός αγώνας στο Καστόρι Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2017.

Οι λάτρεις των trail απαιτητικών διαδρομών τον περιμένουν με ανυπομονησία, ενώ οι δρομείς και όχι μόνο αναμένεται να συμμετάσχουν και φέτος με τον ίδιο ζήλο σε μία φανταστική διαδρομή.

5ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος – Η ανακοίνωση :

Αγαπητοί φίλοι δρομείς, σας ανακοινώνουμε ότι ο επετειακός 5ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, στην Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης, προκειμένου τον καλύτερο προγραμματισμό σας!

Η τελική προκήρυξη και το άνοιγμα των εγγραφών θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες!

Λίγα λόγια για το Καστόρι Λακωνίας

Το Καστόρι είναι ένα καταπράσινο ορεινό χωριό του νομού Λακωνίας σε υψόμετρο 500 μέτρων, που εκτείνεται στην ανατολική πλευρά του Βόρειου Ταϋγέτου και απέχει 17 χιλιόμετρα από την Σπάρτη (20 λεπτά) και 225 χιλιόμετρα από την Αθήνα (περίπου 3 ώρες) . Ανήκει στο Δήμο Σπάρτης ενω πριν ηταν η έδρα του πρωην Δήμου Πελλάνας
και είναι ένα γραφικό χωριό της Πελοποννήσου. Έχει πληθυσμό 600 κατοίκων τον χειμώνα και περίπου 2000 κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Καστόρι καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων του αλλά και των γειτονικών χωριών σε υπηρεσίες και σε εμπορικά καταστήματα.

Η Οργανωτική Επιτροπή