Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα κάθετης ανάβασης “Sfakia vertical run” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 από το Λουτρό στην Ανώπολη Σφακίων.

Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής καθώς μέσα σε μόνο 4,5 χιλιόμετρα κερδίζει 690 μέτρα υψομετρικής.

Οι διαγωνιζόμενοι θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων και θα επιβιβαστούν στο πλοίο για το Λουτρό στις 10:00 π.μ. Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα από το καράβι, με το άνοιγμα του καταπέλτη. Αφού οι αθλητές διασχίσουν το παραλιακό μέτωπο του Λουτρού, θα αρχίσουν να ανηφορίζουν το βραχώδες μονοπάτι που οδηγεί στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης. Εκεί θα χτυπήσουν την καμπάνα και θα κατηφορίσουν προς τον τερματισμό που θα γίνει στην πλατεία της Ανώπολης.

Οι αθλητές θα βραβευτούν στις εξής κατηγορίες:

– Ανδρών, 18 εως 39 και 40+
– Γυναικών 18 εως 39 και 40+
– Παιδιών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.natour-lab.gr/sfakia-vertical-run

καθώς και στο κατάστημα αθλητικών ειδών Aquafit, Κορωναίου 4, Χανιά

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα το όριο των συμμετοχών ορίζεται στους 200.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα και ο ανεφοδιασμός. Επίσης, η διοργάνωση αναλαμβάνει όλες τις μεταφορές των αθλητών (λιμάνι Σφακίων – Λουτρό και Ανώπολη – Χώρα Σφακίων), ενώ μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα στην Ανώπολη.

sfakia vertical run

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΝΔΥΚ, του καταστήματος αθλητικών ειδών AQUAFIT, της εταιρίας αθλητικών ειδών Dynafit, της τυπογραφικής εταιρίας Velvet printing, της εταιρίας παραγωγής φυσικού άψητου παστελιού Παστέλειον, της ζυθοποιίας Σόλο, του yoga class Chania της αγροτουριστικης μοναδας Μηλια και του μελισσοκόμου Αντώνη Παπαγιαννάκη.

Τη διοργάνωση του αγώνα την έχει αναλάβει η εταιρία Natour Lab με την υποστήριξη του Δήμου Σφακίων.

Πληροφορίες :

https://www.facebook.com/sfaki averticalrun/
τηλ. : 6951002502
email :  sfakiaverticalrun@gmail .com