Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Ένας νυχτερινός αγώνας δρόμου δεν πρέπει να λείπει από την… must do it λίστα των δρομέων. Αυτός που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα τον Οκτώβριο, είναι το 2o Kallithea Night Run 2017.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Αθηναίοι δρομείς και οι fan των νυχτερινών αγώνων δρόμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική διαδρομή στο Kallithea Night Run 2017 (21/10).


Running Pass: Μπες κι εσύ στη νέα running παρέα του Running Magazine

Γράψου κι εσύ στον αγώνα εδώ : Εγγραφές Kallithea Night Run 

Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου της Καλλιθέας θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές 2,5 και 5 χιλιομέτρων με την εκκίνηση και τον τερματισμό να βρίσκονται στην πλατεία Τζιτζιφιών.

Kallithea Night Run 2017 Promo Video

Featured Spce

ADD

Αναλυτικά η προκήρυξη:

Σας περιμένουμε να φωτίσουμε την Νύχτα «Light the night» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στο 2ο Κallithea Night Run.

Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός θα γίνουν στην Πλατεία Τζιτζιφιών της Καλλιθέας και θα υπάρχουν αγώνες 5χλμ και 2,5χλμ.

Η διαδρομή θα είναι : Εκκίνηση από την Πλατεία Τζιτζιφιών και επι της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με φορά ανεβαίνοντας ,τρέχουμε  εως την οδό Περικλεούς  ( Εκκλησία Αγίας Ελεούσας )και κάνουμε ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ προς την κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου εως την οδό ΙΣΜΗΝΗΣ και Τερματίζουμε  μπροστά από την Πλατεία Τζιτζιφιών. Στον αγώνα των 5χλμ κάνουμε την ίδια διαδρομή για 2η φορά.

Ο Αγώνας έχει την Διεθνή Πιστοποίησή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Στίβου ΙΑΑF.

Θα δοθεί  ειδικός φακός  σε κάθε συμμετέχοντα για τον Αγώνα.

Προσκαλούμε όλους  τους δρομείς να ζήσουν  μια μοναδική εμπειρία.