Running-Magazine-Logo

Kallidromo Trail Run | Run Cup Challenge 2017 – 15 Οκτωβρίου | Λαμία

Kallidromo Trail Run

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Ποδηλατικός κ’ Δρομικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνει τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «KALLIDROMO Trail Run 2017» και είναι ο τρίτος από τους τέσσερις αγώνες του RUN CUP CHALLENGE 2017. Ημερομηνία διεξαγωγής είναι η  Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό το Χωριό Ελευθεροχώρι Καλλιδρόμου.

Η DYNAFIT, εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος, είναι ο μεγάλος χορηγός του RUN CUP CHALLENGE 2017, η οποία με τα προϊόντα της απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου και φυσικής κατάστασης.

Υποστηρικτής του αγώνα είναι και το κατάστημα αθλητικών ειδών RUNNER STORE στο οποίο μπορείτε να κάνετε την δήλωση συμμετοχής σας καθώς και την πληρωμή αυτής. Επίσης στο κατάστημα RUNNER STORE – GOLDEN HALL στις 11 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 θα γίνει η τεχνική ενημέρωση του αγώνα από τον Γιώργο Διαλεκτό.

Ο  αγώνας  θα περιλαμβάνει τρεις χιλιομετρικές διαδρομές.

Long Trail 28km + 1250m: διαδρομή  με μέτρια τεχνική δυσκολία και απευθύνεται σε αθλητές που είναι έμπειροι και δοκιμάζουν τις αντοχές τους στα όρια.

Semi Trail 15km + 678m: διαδρομή με μέτρια τεχνική δυσκολία και απευθύνεται σε αθλητές που έχουν αποκτήσει κάποια εμπειρία και το επόμενο βήμα τους είναι η συμμετοχή τους σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Fun Trail 6km: διαδρομή με μικρή τεχνική δυσκολία και απευθύνεται σε αθλητές που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο trail τρέξιμο.

Για όλες τις απαραίτητες  λεπτομέρειες του KALLIDROMO TRAIL RUN 2017 μπορείτε να  ενημερωθείτε από το web site του αγώνα www.runmtbrace.gr, όπου θα βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, κατηγορίες, έπαθλα, οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Η οργανωτική επιτροπή

Λίγα λόγια για το Καλλίδρομο

ο Καλλίδρομο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βουνά της Στερεάς Ελλάδας, με ιδιαίτερες αισθητικές αξίες, φυσικό κάλλος και οικολογικά ευαίσθητες περιοχές. Βρίσκεται στα ανατολικά του Παρνασσού, αποτελεί συνέχεια της Οίτης και εκτείνεται κατά μήκος του Βόρειου Ευβοϊκού και του Μαλιακού κόλπου. Από τον Παρνασσό και την Οίτη χωρίζεται με τους ποταμούς Κηφισό και Ασωπό.

Για τους λάτρεις της φύσης είναι ιδιαίτερα αγαπητό γιατί έχει να τους προσφέρει πολλές διαδρομές και μονοπάτια. Η πρόσβαση στα μονοπάτια του Καλλιδρόμου γίνεται κυρίως από το Ελευθεροχώρι και τη Μονή Δαμάστας στα ανατολικά και το Μπράλο στα δυτικά. Το Καλλίδρομο διαθέτει επίσης ένα εκτεταμένο δίκτυο από καλούς χωματόδρομους, το οποίο σε συνδυασμό με τις ήπιες υψομετρικές κλιμακώσεις το καθιστά ιδανικό για ποδηλασία βουνού.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X