11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Νότιας Δίκτης : Στις νότιες παρυφές των βουνών της Δίκτης θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2017 ο ορεινός αγώνας των 21 χιλιομέτρων.

Ο trail αγώνας που αγαπήθηκε από τους δρομείς και όχι μόνο, έρχεται το 2017 σε μια μοναδική διαδρομή στα Λασιθιώτικα Βουνά με απερίγραπτης ομορφιάς μονοπάτια!

6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Νότιας Δίκτης – Η προκήρυξη :

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά ο ορεινός αγώνας 21 χλμ στις νότιες παρυφές των βουνών της Δίκτης (Λασιθιώτικα Βουνά) και συγκεκριμένα στον Αμιρά Βιάννου Ηρακλείου , Οροπέδιο Ομαλού και την Κάτω Σύμη.

Εφέτος ενδέχεται να τροποποιηθεί ή διαδρομή κατά ένα μέρος με στόχο να συμπεριληφθούν απίστευτα και απερίγραπτης ομορφιάς μονοπάτια .

Περισσότερες πληροφορίες -και μόνο όταν οριστικοποιηθούν – , για κάθε εξέλιξη θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες μέρες. Επίσης είναι υπό μελέτη και η αντικατάσταση του περυσινού αγώνα των 6 χλμ με ένα πιο συναρπαστικό ορεινό αγώνα της τάξεως των 8-10 χλμ

Θα πραγματοποιηθεί αγώνας 1000 μέτρων  για παιδιά Δημοτικού .

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν η Ένωση «Οικοσύν» (Περιβαλλοντική- Πολιτιστική – Οικολογική Ένωση Νότιας Δίκτης και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης .

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα κλείσουν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Οι αγώνες που θα αρχίσουν στις 10:30 π.μ. είναι αφιερωμένοι στην μνήμη των αγωνιστών και των πεσόντων της Εθνικής Αντίστασης και έχουν στόχο την ανάδειξη του σπάνιου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

Τόσο οι αθλητές όσο και οι επισκέπτες – συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη της λεγόμενης ανεξερεύνητης Κρήτης. Η διαδρομή περιλαμβάνει πανέμορφα κομμάτια σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια σπάνιας ομορφιάς μέσα στα δάση της περιοχής, το οροπέδιο του Ομαλού, έτσι ώστε να καθιστούν το αγώνα σε ένα από τους ωραιότερους στην κατηγορία του.

Νίκος Φερετζάκης (Υπεύθυνος Αγώνα- Mέλος Ο.Υ.Κ.)