11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Τα 6α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10.000μ : Ο αγώνας με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου.

Μια κούρσα 25 στροφών στο στίβο κι ένας αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνθέτουν το παζλ για τα 6α ΛΙΟΦΙΛΙΑ, από τα οποία θα δοθούν είδη και προϊόντα πρώτης ανάγκης στο παντοπωλείο του Δήμου.

6α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η νύχτα των 10.000μ – Η προκήρυξη :

Τα 6α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10.000μ θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου.

Ο αγώνας με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου και οργανώνεται από την εταιρεία Συστημάτων Αλουμινίου LIOFIL GROUP.

Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την διαφορετική εμπειρία μιας κούρσας 25 στροφών στον στίβο, συνεισφέροντας παράλληλα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο site www.marathonclub.gr

(περιορισμένος αριθμός συμμετοχών, όριο συμμετοχής 50:00).

Για τον καλύτερο σχεδιασμό των σειρών, οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν την ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΟΣΗ και όχι το ατομικό τους ρεκόρ έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην σωστή κατάρτιση των γκρουπ δυναμικότητας.

Εmail επικοινωνίας: liofilia10000m@gmail.com

https://www.facebook.com/www.marathonclub.gr

 

Με εκτίμηση

Λιοφάγος Ιωάννης

Διοργανωτής Αγώνα