11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στον Πειραιά ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Γρηγόρης Λαμπράκης, με τη συμμετοχή για όλους να είναι δωρεάν!

4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Γρηγόρης Λαμπράκης
Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής εδώ.

Δεν απαιτείται άλλη ενέργεια για την εγγραφή σας.

Σας ενημερώνουμε πως την Κυριακή 29 Οκτωβρίου οι Επιτροπές Ειρήνης Κοκκινιάς, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Δρομέων Κορυδαλλού Νίκαιας Κερατσινίου, θα πραγματοποιήσουν τον 4ο Αγώνα Δρόμου «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Η φετινή διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στη προστασία του περιβάλλοντος και τη διεκδίκηση των Δήμων για την περιοχή των Λιπασμάτων, καθώς και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον των πολέμων και των πυρηνικών δοκιμών.Θα έχει αφετηρία και τερματισμό τη Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι (Λεωφ.  Δημοκρατίας) και η Διαδρομή που θα ακολουθήσει θα είναι η εξής:

Λεωφόρος Δημοκρατίας-Ελ. Βενιζέλου-Εθνικής Αντιστάσεως και χώρος Λιπασμάτων που παραχωρήθηκε στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Εκκίνηση 09:00

Οι αποστάσεις, όπως κάθε χρόνο θα είναι 1000 μέτρα για τα παιδιά, 5 και 10 χιλ. για μεγάλους.

Η συμμετοχή στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Γρηγόρης Λαμπράκης” είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες.

Κάθε χρόνο γίνεται προσπάθεια από τους διοργανωτές για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση και τις περισσότερες δυνατές παροχές στους συμμετέχοντες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε στο sdrokoniker2013@gmail.com.