11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Παλαμήδειος Άθλος 2017 : Ο αγώνας που σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής ανόδου του Κάστρου του Παλαμηδείου έρχεται στις 26 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο.

Σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά και πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί ο Παλαμήδειος Άθλος 2017 στο Ναύπλιο στις 26 Νοεμβρίου. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ανέβουν τα 999 σκαλοπάτια του Κάστρου και στη συνέχεια να απολαύσουν μια μοναδική διαδρομή.

Παλαμήδειος Άθλος 2017 – Η προκήρυξη :

Παλαμήδειος Άθλος 2017

«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run»

Έναρξη εγγραφών – Eνίσχυση των δράσεων του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών για τη Διοργάνωση του «Παλαμηδείου Άθλου 2017» μέσα από τον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: http://nafpliocastlerun.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi

Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε από τις 3/10/17 μέχρι τις 17/11/17.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ του ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟΥ ΑΘΛΟΥ, συγκεκριμένα την αγωνιστική άνοδο του κάστρου του Παλαμηδείου το οποίο αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια) και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,150 χλμ. καθόδου από το κάστρο, αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5 χλμ..

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. και 1.500μ. για όλους.

Ο αριθμός των συμμετοχών στον «Παλαμήδειο Άθλο- 5 χλμ.» είναι περιορισμένος και οι δρομείς θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους.

Τα όρια των συμμετοχών για το 2017 ορίστηκαν:

  • 300 άτομα στον Παλαμήδειο Άθλο 5 χλμ.
  • 300 άτομα στα 10 χλμ.
  • και 1.200 άτομα στα 3 χλμ. και 1.500μ.

Η Ο.Ε. με εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Κ. Δημήτρη Κωστούρου, αποφάσισε και ανακοινώνει τη δωρεάν συμμετοχή των ανέργων συμπολιτών μας σε όποια κατηγορία αγώνα επιθυμούν καθώς και την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας μέσα από τη συγκέντρωση χρημάτων από τη διάθεση των T-Shirt  του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες: http://nafpliocastlerun.gr/gr/