Running-Magazine-Logo

8 πράγματα για τα οποία δε χρειάζεται να δικαιολογηθεί ο δρομέας

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Εμείς οι δρομείς είμαστε μία μοναδική πάστα ανθρώπων όσον αφορά τις συνήθειες και τις νόρμες μας. Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο είμαστε η ατάκα “κοίτα αυτόν τον τρελό που τρέχει μέσα στο δρόμο”. Παρακάτω παρουσιάζουμε 8 πράγματα για τα οποία σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να δικαιολογηθούμε!

 

Ξοδεύουμε χρήματα σε αγώνες και εξοπλισμούς.

Ο κάθε ένας έχει τις προτεραιότητες του. Μερικοί άνθρωποι τους αρέσει να ξοδεύουν τα χρήματα τους για ένα καλό κρασί ή ένα γεύμα σε ένα ακριβό εστιατόριο. Άλλοι από την άλλη θέλουν να τρέχουν σε αγώνες δρόμου και να αγοράζουν παπούτσια και εξοπλισμό για το τρέξιμο. Ο κάθε ένας ας κάνει αυτό που του αρέσει!

Πηγαίνουμε για ύπνο νωρίς.

Είσαι με φίλους έξω, Σάββατο βράδυ, μόλις κάποιος από την παρέα σου ετοιμάζεται να παραγγείλει..Εκείνη την ώρα ανακοινώνεις χαμηλόφωνα ότι πρέπει να φύγεις γιατί αύριο το πρωί θα ξυπνήσεις νωρίς για τον αγώνα της Κυριακής. Οι φίλοι σου ετοιμάζονται να ορμήσουν επάνω σου. Μην ξεχνάς, ένα πρωινό ξύπνημα είναι καλύτερο από ένα hangover!

 

Μιλάς για το τρέξιμο.

Η μεγάλη αλήθεια : Κανείς δε θέλει να καθίσει σε μία παρέα με δρομείς ενώ δεν τρέχει κι αυτός. Από την άλλη πλευρά, όμως, όπως κάποιοι μέσα σε μία παρέα θα μιλήσουν για τα παιδιά τους και τη δουλειά τους έτσι κι εσύ μπορείς να μιλήσεις για μία προπόνηση στην οποία πέρασες καλά!

 

Τοποθετείς αυτοκόλλητα αγώνων στο αυτοκίνητο σου.

Αρκετοί δρομείς τοποθετούν μερικά αυτοκόλλητα από τους Μαραθωνίους τους στο αυτοκίνητο και κατηγορούνται για αυτό. Όταν δηλαδή μας κολλάνε θέλοντας και μη τα Blue Star Ferries ή ΑΝΕΚ ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία πριν μπούμε στο καράβι είναι καλύτερο;

“Προυτς”

Ο λόγος απλός και μη ντρέπεσαι για αυτό : το τρέξιμο επιταχύνει τη διαδικασία της πέψης, και αυτά τα αέρια δεν μπορείς με τίποτα να τα κρατήσεις ( δεν κάνει κι όλας ), οπότε μη ντρέπεσαι!

 

Μύξες και σάλια.

Όταν τρέχεις, η μύτη σου ζεσταίνεται και υγροποιεί τον αέρα πριν φτάσει στον πνεύμονα. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται βλέννα και μύξα η οποία πρέπει δυστυχώς να βγει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο οπότε μην απολογείσαι γι’ αυτό.

 

Τρέξιμο και διακοπές.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι διακοπές είναι : ξαπλώστρα, ρακέτα, freddo espresso και Club sandwich!

Όταν εσύ σηκωθείς ένα πρωινό για να πας για τρέξιμο σίγουρα θα σε αποκαλέσουν τρελό. Εντελώς συμπτωματικά, θα βρεις άλλους 10-20 δρομείς να τρέχουν μαζί σου ( συνήθως τουρίστες )

 

Έχεις γίνει commando.

Πολλοί δρομείς δεν φορούν εσώρουχα. Κάποιοι θέλουν να αποφύγουν τις γραμμές που αφήνει το εσώρουχο και άλλοι για να αναπνέουν καλύτερα τα κατώτερα μέρη. Τα σορτσάκια για τρέξιμο έχουν ενσωματωμένο “εσώρουχο” οπότε αν είσαι fan αυτού του είδους τρεξίματος, μη νιώθεις άσχημα!

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X