Running-Magazine-Logo

3ος Ορειβατικός αγώνας δρόμου «Στο μονοπάτι του Πλάτωνα» – 8 Οκτωβρίου | Κρήτη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Δήμος Μαλεβiζίου, το Γραφείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κρουσώνα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα διοργανώνει το Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, τον 3ο Ορεινό αγώνα δρόμου, στον Κρουσώνα Δ. Μαλεβιζίου.

Για την μεταφορά των αθλητών από το Ηράκλειο, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου (πλ. Ελευθερίας) στις 08:30, το οποίο θα μεταφέρει όσους αθλητές το δηλώσουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Μόνο ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στο παρακάτω link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNMzI5NcrT7LmQqPQ5EzX8CG9O2d7waor_ACc0aazR6nna2A/viewform

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

1.  ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ 21,5 χλμ, ώρα  10:30:   Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα. Χρονικό όριο τερματισμού 3,5 ώρες. Οι σταθμοί νερού θα είναι έξι (6) : στο 2ο, 5ο , 7ο , 10ο , 15ο , και 18ο χιλιόμετρο.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ.

2. ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 8 χλμ. ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ώρα 10:30: Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα, μαζί με αυτή των δρομέων.

3.  ΑΓΩΝΑΣ 1.500 μ. για παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων-Λυκείων, ώρα 11:30 : Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • 21,5 χλμ:   18-29,30-39, 40-49, 50 & άνω.
  • 1.500 μέτρα: αγόρια-κορίτσια Δημοτικών, αγόρια-κορίτσια Γυμνασίων-Λυκείων.
  • ΕΠΑΘΛΑ:
  • 21,5 χλμ.: Θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους τους τερματίσαντες. Θα δοθεί κύπελο στους τρεις  πρώτους νικητές και νικήτριες γενικής κατάταξης και στον πρώτο-η κάθε κατηγορίας εφόσον στην κατηγορία τερματίσουν τουλάχιστο 4 αθλητές. Θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρείς πρώτους-ες αθλητές-τριες κάθε κατηγορίας.
  • 1.500 μ. Θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους τους τερματίσαντες. Θα δοθεί κύπελο στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια Δημοτικών και στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια Γυμνασίων-Λυκείων.  Στους πρώτους τρεις μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και Γυμνασίων-Λυκείων θα δοθεί μετάλλιο απονομών και σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
  • Πεζοπορία: Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Μετά το πέρας των αγώνων και των απονομών, οι διοργανωτές θα προσφέρουν μπουφέ με εδέσματα σε όλους τους συμμετέχοντες & συνοδούς

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X