ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ RUNNING MAGAZINE ΑΠΟ ΤΑ CRYOSAUNA ICETUBE CENTERS ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΩΝΑΚΙ!

Με κάθε πακέτο 5 ή 10 συνεδριών η 1η συνεδρία δωρεάν για τους φίλους δρομείς του Running Magazine

Συμπλήρωσε τη φόρμα και απόκτησε το προνόμιο!

Please wait...

Λίγα Λόγια για τα Cryosauna Icetube Centers

Cryosauna Icetube σε Γλυφάδα και Κολωνάκι

Tα Cryosauna Icetube Centers αποτελούν το σύγχρονο ηγέτη στο χώρο της Κρυοθεραπείας ή αλλιώς Cryosauna. Δοκιμάστε τις ευεργετικές ιδιότητες της κρυοθεραπείας στα υπερσύγχρονα studio μας σε Γλυφάδα και Κολωνάκι

Γνωρίστε κι εσείς την νέα επαναστατική μέθοδο για να βελτιώσετε την υγεία σας. Η κρυοθεραπεία χρησιμοποιείται για αρκετά χρόνια και είναι γνωστά τα οφέλη που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό από την αρχαιότητα με τον Ιπποκράτη να χρησιμοποιεί τον πάγο για την καταπολέμηση πολλών ασθενειών.

Cryobody – Κρυοσάουνα

Η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι μία διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσα σε ένα μηχάνημα το οποίο ονομάζεται Κρυοσάουνα και διαρκεί μόλις 3 λεπτά. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα και με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -120 C˚ έως -170 C˚, διεγείρεται το νευρικό σύστημα διαμέσου των υποδοχέων του δέρματός μας και προκαλείται περιφερική αγγειοσυστολή. Έχει αποδειχθεί ότι η διαδικασία αυτή προκαλεί σταδιακά αναλγησία, μείωση της φλεγμονής και ανάπλαση των ιστών.

Cryolocal- Κρυοθεραπεία

Η Τοπική Κρυοθεραπεία είναι ουσιαστικά η εφαρμογή χαμηλών θερμοκρασιών στους -150°C σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Αυτό το είδος της θεραπείας χρησιμοποιείται για να αφυπνίσει και να κάνει χρήση της φυσιολογικής αντίδρασης του οργανισμού στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Zero Gravity Massage

Το Icetube Cryosauna Studio βρίσκεται πάντα στην κορυφή των εξελίξεων και σας φέρνει το απόλυτο μηχάνημα αποθεραπείας της iRest, ZERO GRAVITY MASSAGE SYSTEM. Πρόκειται για μια νέας γενιάς πολυθρόνα μασάζ με αερόσακους που κάνει τρισδιάστατο μασάζ σε όλο το σώμα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητα