Running-Magazine-Logo

Οι 8 καλύτερες ράτσες σκύλων για δρομείς!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ετοιμάζεστε να τρέξετε ξανά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας; Βάζετε κάθε μέρα τα αθλητικά σας και βγαίνετε στο δρόμο ή στο στάδιο για προπόνηση; Βρήκαμε τους σκύλους που θα γίνουν σύντροφοι σας και στο τρέξιμο!

Οι περισσότεροι σκύλοι είναι ενεργητικοί και τρελαίνονται να τρέχουν, ιδίως αν είναι μικροί σε ηλικία. Κάποιες ράτσες όμως φαίνεται να υπερτερούν καθώς οι συγκεκριμένοι σκύλοι είναι φτιαγμένοι σπρίντερ!

Greyhound

Ένας φανταστικός σύντροφος, το λαγωνικό αυτό είναι η ταχύτερος φυλή σκύλου και έχει μια φυσική τάση να τρέχει. Είναι πολύ αθλητικό και τέλειος φίλος για μια μεγάλη προπόνηση.

 

Whippet

Αν ψάχνετε για ένα δρομέα ταχύτητας, το Whippet είναι ακόμη μία εξαιρετική επιλογή. Τα Whippets είναι γνωστά για την ταχύτητα και τη δύναμή τους, και μπορούν να τρέχουν ως και 55 χλμ. την ώρα.

 

Δαλματίας

Ο σκύλος Δαλματίας είναι ιδανικός για τους δρομείς που τρέχουν γρήγορα, μεγάλες αποστάσεις. Είναι γνωστός για την αντοχή και την ταχύτητα του.

 

Vizsla

Τα Vizsla είναι πάρα πολύ αθλητικά. Τους αρέσει η σκληρή άσκηση και αγαπούν να ανήκουν σε μια αθλητική και ενεργητική οικογένεια.

 

Λαμπραντόρ Retriever

Τα συγκεκριμένα Λαμπραντόρ είναι οι τέλειοι φίλοι για όσους έχουν υψηλή ενέργεια. Η χαρούμενη και ακαταπόνητη φύση τους θα σας παρασύρει συνεχώς σε νέες περιπέτειες.

 

Border Κόλλεϋ

Το border κόλλεϋ είναι η φυσική επιλογή για όσους είναι αθλητικοί τύποι και θέλουν ένα σύντροφο για τις μακρινές διαδρομές. Είναι πολύ ενεργητικά σκυλάκια και χρειάζονται πολλή άσκηση!

 

Μάλαμουτ Αλάσκας

Το Μάλαμουτ είναι ιδανικός παρτενέρ για τζόγκινκ. Είναι δυνατό και με τεράστια αντοχή – εξάλλου εκτρέφονται για να σέρνουν βαριά φορτία σε μεγάλες αποστάσεις. Είναι σκύλος αντοχής και όχι ταχύτητας.

 

Χάσκι Σιβηρίας

Άλλος ένας εξαιρετικός δρομέας αντοχής μεγάλων αποστάσεων. Ταιριάζουν περισσότερο σε κρύα κλίματα καθώς το διπλό τους τρίχωμα είναι μόνωση απέναντι στο κρύο και τη βροχή! Για extreme running στο βουνό!

Πηγή: keepet.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X