Running-Magazine-Logo

ΚΙΡΚΗ Trail – 20 Αυγούστου | Αλεξανδρούπολη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξ/πολης και συνεπικουρούμενος από το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξ/πολης, τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Θράκης, τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αλεξ/πολης και το ΕΚΑΒ, διοργανώνουν αγώνα δρόμου περιπέτειας σε ορεινό έδαφοςστην Κίρκη Αλεξ/πολης, με την ονομασία “ΚΙΡΚΗ TRAIL” στις 20 Αυγούστου 2017, ημέρα Κυριακή, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μηλίνας-Γκάιντας», με ώρα έναρξης στις 17:30.

Ο αγώνας διεξάγεται με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης και την υποστήριξη των δρομικών ομάδων των ΛΥΚΩΝ και της RUNNING TEAM του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Οι αποστάσεις των αγώνων είναι 8.700μ και 5.700μ για άνδρες και γυναίκες σε δύο διαφορετικές κυκλικές διαδρομές με κοινά σημεία διαδρομής. Για τα παιδιά του Δημοτικού έχει προβλεφθεί ένας παιδικός-οικογενειακός αγώνας δρόμου 600μ, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά και οι γονείς τους. Επίσης για αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου θα υπάρχει και ένας αγώνας 1200μ.

Ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού θα είναι κοινός για όλους.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

17:30 Εκκίνηση αγώνα δρόμου των 5.700 μ

17:40 Εκκίνηση του παιδικού-οικογενειακού αγώνα των 600μ

18:30 Εκκίνηση αγώνα δρόμου των 8.700μ

18:35 Εκκίνηση αγώνα δρόμου 1200μ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

  •  Δικαίωμα συμμετοχής στα 8.700μ έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, ενώ για τα 5.700μ έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 13 ετών. Για τα 600μ αγόρια και κορίτσια 9-12 ετών. Για τα 1200μ δικαίωμα συμμετοχής για αγόρια και κορίτσια από 13-16 ετών.
  •  Οι δηλώσεις συμμετοχής, για όλα τα αγωνίσματα, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που υπάρχει στην ιστοσελίδα των αγώνων http://kirki-trail.mycoach.gr/, ή ιδιοχείρως στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ισόγειο Δημαρχίας) 9-2μμ καθημερινά εκτός Σαββάτουή στο café “Mikel” επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στην Αλεξ/πολη, καθημερινά 9πμ-9μμ.

    Τελική ημερομηνία εγγραφών ορίζεται η 16η Αυγούστου στις 24:00.

    Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στα 8700μ και στα 5700μ, συνολικά είναι 200.

    Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως του συνολικού αριθμού των 200 αθλητών-τριων, οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές και την ημέρα των αγώνων, έως το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξή τους.

  •  Στη Γραμματεία των αγώνων, η οποία θα λειτουργεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κίρκης, οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν το ποσό συμμετοχής των 5€. Κατόπιν θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό και το μπλουζάκι του αγώνα έως στις 16:30 την ημέρα των αγώνων.
  •  Όλοι οι αγωνιζόμενοι, άνδρες και γυναίκες, θα λάβουν μέρος στους αγώνες με δική τους ευθύνη και οφείλουν προηγουμένως να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διασφαλίζεται η κατάσταση της υγείας τους και να τους επιτρέπεται η συμμετοχή τους στους συγκεκριμένους αγώνες. Την ευθύνη για την συμμετοχή των ανηλίκων έχουν οι γονείς τους.
  •  Συνιστάται στους δρομείς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, να φέρουν αθλητικά γυαλιά για να προστατεύσουν τα μάτια τους από τα κάθε λογής έντομα που αφθονούν την καλοκαιρινή περίοδο.
  •  Θα λειτουργήσουν τρεις σταθμοί νερών και αναψυκτικών, με τον ένα σταθμό να βρίσκεται στην αφετηρία και τον τερματισμό και τους άλλους δύο εντός του ορεινού όγκου της διαδρομής.
  •  Η χρονομέτρηση θα γίνει με χρονόμετρα χειρός.
  •  Στους τρεις πρώτους νικητές των 8.700μ και 5.700μ, ανδρών και γυναικών, θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα, στους δε πρώτους θα δοθεί επιπλέον και κύπελλο.
  •  Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες και τα παιδιά που θα τρέξουν στα 600μ και στα 1200μ.
  •  Ως χώροι αποδυτηρίων και φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών και αθλητριών θα λειτουργήσουν οι φυλασσόμενες αίθουσες του σχολικού κτιρίου του χωριού.
  •  Καλό είναι οι αθλητές και αθλήτριες να μην έχουν στην κατοχή τους μεγάλα χρηματικά ποσά και αντικείμενα μεγάλης αξίας, για την απώλεια των οποίων η Οργανωτική Επιτροπή δε θα φέρει καμία ευθύνη.
  •  Όποιος αθλητής ή αθλήτρια επιθυμεί, μπορεί να φέρει και να παραδώσει στη Γραμματεία των αγώνων τρόφιμα, φάρμακα ή άλλα είδη μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου Αλεξ/πολης.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: στα τηλ. 6940510630 ή 6947213224 ή 6977769264

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X