Running-Magazine-Logo

SNF Run 2017 – 23 Ιουνίου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον βραδινό αγώνα δρόμου SNFRUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival (SNFestival) που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

To SNF RUN θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, συμβολικά διοργανωμένο και φέτος, κατά τον εορτασμό της παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας. Παράλληλα με την διαδρομή των 6 χιλιομέτρων φέτος θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων που θα διασχίσει το κέντρο της πόλης μας. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερη χαρά μας ότι θα πραγματοποιηθεί και πάλι αγώνας 1 χιλιομέτρου για τους αθλητές των Special Olympics.

H εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων θα δοθεί από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) στις 20:40, ενώ η εκκίνηση των 6 χιλιομέτρων θα δοθεί δέκα λεπτά αργότερα, στις 20:50. Οι δύο διαφορετικές διαδρομές θα κινηθούν μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, και μέσω της Λεωφόρου Συγγρού θα καταλήξουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Εκ μέρους της Διοργανωτικής Επιτροπής του SNF RUN, καλούμε όλους τους δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, τρέχοντας στους αγώνες που ενώνουν το κέντρο της Αθήνας με τη θάλασσα και τερματίζοντας σαν μία ομάδα στο νέο Πάρκο της πόλης μας!

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.snfrun.org

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X