Running-Magazine-Logo

Running Together… in the Rain!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Κυριακή 28 Μαΐου στον αγώνα Run Together, η Lanes Running Team απέδειξε πως, όταν βάζει ένα στόχο, δεν πτοείται ούτε… από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες!

Οι συμμετοχές αλλά και οι επιδόσεις των μελών ήταν εντυπωσιακές, αφού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε 2 διαφορετικές διαδρομές: 3 και 6 χιλιόμετρα στο ΟΑΚΑ, σ’ έναν αγώνα που έτρεξαν… με αντίπαλο τη βροχή!

Ντυμένα, όπως πάντα, στα κόκκινα, τα μέλη της Lanes Running Team συμμετείχαν με το ζευγάρι που… τους συμπληρώνει και ξεχώρισαν ακόμα μια φορά για το κέφι και την αστείρευτη ενέργειά τους. Η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη έδωσε το έναυσμα από νωρίς, βοηθώντας όλους τους runners να κάνουν την απαραίτητη προθέρμανση για να τρέξουν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση!

Η βροχή έκανε τον αγώνα ακόμα πιο ξεχωριστό, ενώ πολύ ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή της βράβευσης των νικητών στην κατηγορία άντρας/άντρας των 6 χιλιομέτρων από τη Lanes. Όλα, όμως, τα μέλη της Lanes Running Team αλλά και οι υπόλοιποι δρομείς ένιωσαν περήφανοι για την προσπάθειά τους, γράφοντας το χρόνο στον οποίο τερμάτισαν στον ειδικό τοίχο της Lanes και αποκτώντας, έτσι, ένα ακόμα κίνητρο για να συνεχίσουν εξίσου δυναμικά στους επόμενους αγώνες.

Η Lanes, ως χρυσός χορηγός του Run Together, «συμπλήρωσε» ιδανικά όλους τους runners με Ηλεκτρολύτες και Πολυβιταμίνες Xtra Energy με υπέροχη γεύση πορτοκάλι προκειμένου κάθε δρομέας, να αναπληρώσει την ενέργειά του με τον καλύτερο τρόπο μετά από τον αγώνα.

Παρά την βροχερή ατμόσφαιρα, όλα τα μέλη της ομάδας έφυγαν από το ΟΑΚΑ με χαμόγελο και νιώθοντας νικητές, δηλώνοντας πως «όταν τρέχουμε όλοι μαζί, τερματίζουμε πάντα πρώτοι»!

Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ μέλος της πιο δυναμικής ομάδας τρεξίματος, συντονίσου στη σελίδα της Lanes στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/laneshealth/?fref=ts ή επισκέψου το site: www.laneshealth.gr καθώς το επόμενο ραντεβού μας πλησιάζει!

Σε περιμένουμε στη Lanes Running Team, για να αγαπήσεις μαζί μας το τρέξιμο και, είτε με ήλιο, είτε με βροχή, να το ζήσουμε όλοι μας… ΠΟΛΥ!

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X