Running-Magazine-Logo

Black Rock Mountain Trail – 10 Ιουνίου | Κέρκυρα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

OΑθλητικός Σύλλογος  ΑΤΛΑΣ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελεκά διοργανώνουν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «BlackRockMountainTrail»

Ημερομηνία διεξαγωγής Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Πέλεκας στην Κέρκυρα.

Αναλυτικότερα το Σάββατο στις 9:00 ο αγώνας των 9 χιλιομέτρων, το απόγευμα στην πλατεία του Πέλεκα η τεχνική ανάλυση και το pasta party. Την Κυριακή 6:30 η εκκίνηση του Μαραθωνίου και 7:15 η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.

Περιγραφή Διαδρομής

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Η διαδρομή είναι πλήρως σηματοδοτημένη ώστε να είναι εύκολη η αναγνώρισή της ακόμα και από αρχάριους. Η σήμανση έγινε με κορδέλες λευκού – κόκκινου χρώματος. Βέβαια υπάρχει και μόνιμη σήμανση από άσπρα – κόκκινα μεταλλικά πλαίσια.

Γενικά πρέπει να έχουμε στο νου ότι το βουνό χρειάζεται την ιδιαίτερη φροντίδα μας. Στα πλαίσια αυτά η διοργάνωση θα φροντίσει να υπάρχουν στους σταθμούς υποστήριξης σακούλες για την εναπόθεση των σκουπιδιών και θα φροντίσει για τον καθαρισμό της διαδρομής μετά τον αγώνα.
Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και να μην προκαλούν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον. Οργανωτές και αθλητές να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον
Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X