Running-Magazine-Logo

Lighting Up Athens powered by nrg – 28 Μαΐου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Tο Lighting Up Athens powered by nrg, ο πιο συναρπαστικός νυχτερινός αγώνας δρόμου, έρχεται και πάλι να γεμίσει με ενέργεια τη νυχτερινή Αθήνα.

Την  Κυριακή 28 Μαΐου  χιλιάδες δρομείς θα φωτίσουν τους δρόμους της πόλης τρέχοντας σε ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό αγώνα δρόμου.

Το Lighting Up Athens powered by nrg καλωσορίζει το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας, με τους χιλιάδες φίλους του να συμμετέχουν σε μία μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό, ξεκινώντας και τερματίζοντας μπροστά από το μαγευτικό Παναθηναϊκό στάδιο.

Δρομείς κάθε ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης θα απολαύσουν μία πανέμορφη διαδρομή 5χλμ στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους, δίνοντας φως και ενέργεια στην πόλη μας.

Διοργανωτής του  Lighting Up Athens powered by nrg  είναι η εταιρεία  All About Running, ενώ ο αγώνας διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με τον  Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή. Η nrg, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, θα είναι εκεί για να δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια στους συμμετέχοντες!

Προτεραιότητα της nrg είναι η στήριξη εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς και δημιουργούν τάση για καλύτερη ζωή.

Πέρα από την αθλητική του διάσταση, το Lighting Up Athens powered by nrg  στηρίζει την Ποδηλατική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Εγγραφές

Οι εγγραφές για το Lighting Up Athens powered by nrg  θα ανοίξουν την Παρασκευή 21 Απριλίου και θα συνεχισθούν μέχρι την εξάντληση των συμμετοχών (ως ημερομηνία ολοκλήρωσης μιας συμμετοχής θεωρείται η ημερομηνία πληρωμής και όχι δήλωσης) ή μέχρι και τις 21 Μαΐου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης lightingupathens.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X