11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο αγώνας  «Grammos Mountain Run» 21 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί στην μοναδικής ομορφιάς περιοχή των Μαστοροχωρίων του Δήμου Κόνιτσας .

Τον αγώνα διοργανώνει η My Adventure. Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική και κινείται στην κορυφογραμμή της οροσειράς του Γράμμου, στα σύνορα με την Αλβανία. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα θα είναι η πλατεία του χωριού Πληκάτι, ενώ η συνολική υψομετρική διαφορά ξεπερνά τα 1630μ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί και η διαδρομή είναι ιδιαίτερα απαιτητική.Τα πρώτα 5kmοι αθλητές θα ακολουθήσουν ανηφορικό μονοπάτι με μεγάλη κλίση η οποία οδηγεί στην κορυφογραμμή του Γράμμου και συνεχίζει χωρίς δυσκολία μέχρι το παλιό στρατιωτικό φυλάκιο σε υψόμετρο 1970μ. Από το σημείο αυτό οι αθλητές κατηφορίζουν και αφού διασχίσουν ένα από τα πιο όμορφα δάση οξιάς κι έλατου κατευθύνονται προς ένα ρέμα το οποίο θα περάσουν για να ξαναμπούν σε ανηφορικό μονοπάτι μέχρι τα 2050μ.  Η διαδρομή γίνεται όλο και πιο όμορφη και το πέρασμα από τα αλπικά λιβάδια του Γράμμου αποζημιώνει τους αθλητές πριν την τελική κατηφόρα που θα τους οδηγήσει στον τερματισμό. Σε όλη την διαδρομή των 21kmθα υπάρχουν 4 σταθμοί τροφοδοσίας-checkpoint, με νερό, μπανάνες και αλμυρά σνακ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του αγώνα, το facebook

ή επικοινωνήστε με τους:  Αντώνη Βρόικο, Θεολόγη Ντισιο
τηλ. 6986425429 – 6986605637

Για εγγραφή μπείτε ΕΔΩ 

 

Κόστος συμμετοχής: 20euro.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κόνιτσας.