Running-Magazine-Logo

1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων “Styra We Run” – 28 Μαΐου | Στύρα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων “Styra We Run”,  Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Βασικός Χορηγός : Εθνική Ασφαλιστική

Το Εργαστήρι Λόγου, Τέχνης & Παράδοσης ΑΜΚΕ σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Στύρων και τον Αθλητικό Όμιλο Νέων Στύρων ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 1ου Αγώνα Δρόμου Στύρων την Κυριακή 28 Μαΐου 2017. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καρύστου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων θα διανύσει μια υπέροχη διαδρομή που συνδυάζει αρμονικά τα παράλια και το λιμάνι των Νέων Στύρων με το ορεινό τοπίο αποπνέοντας έναν ισχυρό συμβολισμό για την προάσπιση της υγείας, την ένταξη του αθλητισμού στην ζωή μας και την προβολή της ομορφιάς της Νότιας Εύβοιας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 28 Μαΐου 2017
Σημείο Εκκίνησης/Τερματισμού: Χώρος Ηρώου στα Νέα Στύρα, 100μ από το λιμάνι των Νέων Στύρων
Ώρα Εκκίνησης: 10:00 π.μ
Ώρα Άφιξης Συμμετεχόντων: 09:30
Αποστάσεις Αγώνων: 10 ΧΛΜ, 5 ΧΛΜ και 1000 Μ
Περιγραφή διαδρομής: Οι συμμετέχοντες στα 5 ΧΛΜ θα πραγματοποιήσουν μια κυκλική διαδρομή στο κεντρικό δρόμο των Νέων Στύρων και παραλιακά. Οι συμμετέχοντες στα 10 ΧΛΜ θα κατευθυνθούν προς τα Στύρα, θα πραγματοποιήσουν αναστροφή στην Πλατεία και θα επιστρέψουν στην Αφετηρία. (βλ. Χάρτες)

Σταθμοί ανεφοδιασμού : Σε επιλεγμένα σημεία όπως αποτυπώνονται στους χάρτες των διαδρομών θα δίνονται νερά ενώ στον τερματισμό θα προσφέρονται νερό και μπανάνες.

Πρόσβαση στα Ν. Στύρα Εύβοιας: Η πρόσβαση γίνεται α) με ferry boat από το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας (http://www.neastyraferries.gr), β) οδικώς μέσω Χαλκίδας. Η Κοινοπραξία Πλοίων Στύρων-Αγίας Μαρίνας παρέχει από 26-29 Μαϊου, 50% έκπτωση στο ατομικό εισιτήριο για τους Δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, που θα διαμορφωθεί στα € 2,05, 25% έκπτωση για τα group επισκεπτών/θεατών που θα έρθουν με λεωφορείο στα € 3,10 και δωρεάν εισιτήριο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνει από την εταιρία All About Running, η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στις μεγαλύτερες διοργανώσεις αγώνων, όπως του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας από το 2002 έως το 2016, του ημιμαραθωνίου της Αθήνας  από το 2013 έως το 2016 και των αγώνων δρόμων υγείας Αθήνας από το 2009 έως το 2016. Τα αποτελέσματα του αγώνα θα αναρτηθούν σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή στη σελίδα www.want-styra.gr.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο 1km έχουν δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ στα 5km & 10km έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών. Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι αριθμοί συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τους δρομείς στα Νέα Στύρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την συνολική τους προσπάθεια σε 2 ώρες από την εκκίνηση των αγώνων.  Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρηθεί ότι δεν έχουν τερματίσει και κινούνται με δική τους ευθύνη.

Έπαθλα & Αναμνηστικά: Θα βραβευτούν οι τρείς (3) πρώτοι άντρες και οι τρείς πρώτες γυναίκες από κάθε αγώνα. Στο μεγαλύτερο σε ηλικία θα δοθεί αναμνηστικό δώρο, ενώ όλοι οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ως υποστηρικτής  της διοργάνωσης θα συμμετέχει με ενημερωτικό stand και θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς Τ-Shirts.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Ωστόσο για τη καλύτερη δυνατή διοργάνωση θα ενθαρρύναμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.

Κόστος Συμμετοχής:

Έγγραφή έως 21 Μαΐου 2017
Ομαδικά (άνω των 5 ατόμων) 5 € / άτομο
Ατομικά 8 € / άτομο

Η συμμετοχή στα 1.000μ για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Τραπεζικός Λογαριασμός:
Δικαιούχος : Εργαστήρι Λόγου, Τέχνης & Παράδοσης Α.Μ.Κ.Ε.
Alpha Bank
ΙΒΑΝ : GR4101402320232002002005738
Ένας αθλητής μπορεί να κάνει κοινή κατάθεση για λογαριασμό άλλων αθλητών Θα πρέπει όμως να ενημερώσει με email τη διοργάνωση με τα ονόματα των αθλητών για τους οποίους έγινε η κατάθεση. Εφόσον γίνει κατάθεση μέσω εμβάσματος από άλλη τράπεζα θα πρέπει η διοργάνωση επίσης να ενημερωθεί με email από ποιον αθλητή έγινε η κατάθεση.

Τρόποι Δήλωσης Συμμετοχής & Πληροφορίες:

  • Η φόρμα συμμετοχής μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στο email: want.styra@gmail.com ή να παραδοθεί στον Κο Άγγελο Τσούλη (6977976981) στα Νέα Στύρα.
  • Για την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής απαιτείται η εξόφληση της συμμετοχής.
  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6987240435.

Πρόγραμμα Αναψυχής & Γνωριμίας με τα Στύρα:

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, εστίαση κλπ.) καθώς και τις δράσεις και happenings του τριημέρου από 26 έως 29 Μαϊου 2017.

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2017

1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων
Κυριακή 28 Μαΐου 2017

10 ΧΛΜ | 5 ΧΛΜ | 1000 για παιδιά

Αφετηρία: Πλατεία Ηρώου, Νέα Στύρα, Εύβοια

Ώρα Προσέλευσης: 09:30 | Αφετηρία: 10:00 πμ | Απονομή 12:00 π.μ

Βράβευση 1ου, 2ου & 3ου σε Κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.
Όλοι θα λάβουν αναμνηστικά συμμετοχής.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ:
Ονοματεπώνυμο Κηδεμόνα
(για ανήλικους Συμμετέχοντες):
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΛΜ:               10            5               1000
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: /     /
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
E-MAIL:
Τρέχω με το Σύλλογο/Ομάδα:
ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Συμπληρώνοντας την παρούσα Αίτηση δηλώνω υπεύθυνα ότι χαίρω καλής υγείας και ότι φέρω προσωπικά την ευθύνη για την σωματική μου ακεραιότητα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε την Αίτηση στο: want.styra@gmail.com

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6987240435 (Αλεξάνδρα Λυμπέρη, Αθήνα) και στο 6977976981 (Άγγελος Τσούλης, Νέα Στύρα)

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

styra we run1

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X