Running-Magazine-Logo

Paggaio Trail Run 2017 – 7 Μαΐου | Καβάλα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας διοργανώνει τον ορεινό αγώνα PAGGAIO TRAIL RUN την Κυριακή 7 Μαίου 2017. Η διαδρομή έχει μήκος27 χλμ. και 1800 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά και κατά 90% είναι σε ορεινά μονοπάτια.

O αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Αυλή που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου όρους. Οι αθλητές μπορούν να χαρούν την διαδρομή ανάμεσα σε καστανιές, πεύκα και πανύψηλες οξιές. Φτάνοντας στα αλπικά κομμάτια μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα προς την θάλασσα, αλλά και να δροσιστούν στα κρυστάλλινα νερά μέσα από τα πολλά ρυάκια κατά μήκος της διαδρομής.

Τα πεντακάθαρα μονοπάτια ,οι πολλές συμμετοχές, το υψηλό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών και η ομορφιά του βουνού έχουν κατατάξει το PAGGAIO TRAIL RUN σε έναν από τους καλύτερους αγώνες trail της χώρας με φανατικούς φίλους που δίνουν κάθε χρόνο το παρών.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου και του αγώνα. http://sxokavalas.gr/index.php/paggaio-trail-run

 

Που είναι η Καβάλα:

Ο νομός Καβάλας βρίσκεται ανάμεσα στους ποταμούς Νέστο και Στρυμόνα, οι οποίοι αποτελούν και τα φυσικά όριά του.Η θέση του αυτή, δίπλα στη θάλασσα και πάνω στη διαδρομή που ένωνε την Ανατολή με τη Δύση, την καθιστά κομβικό σημείο επικοινωνίας λαών και πολιτισμών. Έχει έκταση 2.109 τ. χλμ. και συνορεύει με τους νομούς Ξάνθης (ανατολικά), Δράμας (βόρεια) και Σερρών (δυτικά). Διοικητικά περιλαμβάνει τέσσερις δήμους (Καβάλας, Νέστου, Παγγαίου, Θάσου).

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X