Running-Magazine-Logo

Μαραθώνιος Αθήνας 2017 : Άνοιξαν οι Εγγραφές

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

O ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, και ώρα 16.00, ανοίγουν οι ατομικές εγγραφές για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του 35ου Μαραθωνίου Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 (Μαραθώνιος Δρόμος – Αγώνας Δρόμου 10χλμ – Αγώνες Δρόμου 5χλμ Πρωί & Απόγευμα). Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι συμμετοχές στους τρεις μικρότερης απόστασης αγώνες δρόμου (5χλμ-πρωί, 5χλμ-απόγευμα & 10χλμ) αναμένεται να ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ εντός ελάχιστων ωρών από το επίσημο άνοιγμα των εγγραφών.

Ο «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής, αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η πιο «αυθεντική» διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.  ΦΕΤΟΣ, ανεβάζουμε το όριο συμμετοχών του Μαραθωνίου στους 18.500 δρομείς και έτσι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε συνολικά σε όλους τους αγώνες μας 53.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο!

Όσοι θέλετε να ζήσετε την Αυθεντική γιορτή ζωής και να δώσετε το παρόν στο δρομικό γεγονός της χρονιάς, προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως καθώς είναι απολύτως βέβαιο ότι οι εγγραφές θα κλείσουν πολύ γρήγορα!!

Ο ΣΕΓΑΣ έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένα όρια συμμετοχής για όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης, τα οποία έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος (συμπ. του Δυναμικού Βαδίσματος) – 18.500 εγγραφές

Αγώνας Δρόμου 10χλμ – 9.000 εγγραφές

Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί – 9.000 εγγραφές

Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα – 6.000 εγγραφές

Για την ικανοποίηση ατομικών εγγραφών και πιο συγκεκριμένα στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Πρωί θα διατεθεί ποσοστό 20% στο σύνολο του εκάστοτε αγώνα, ενώ για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Απόγευμα και τον Μαραθώνιο Δρόμο το ποσοστό ανέρχεται σε 60%.

Θυμίζουμε ξανά, πως το online σύστημα εγγραφών στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr)  θα ανοίξει ΑΥΣΤΗΡΑ στις 4 το απόγευμα στις 10 Απριλίου 2017.  ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ μπροστά στον υπολογιστή σας και ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ να κλείστε θέση στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.athensauthenticmarathon.gr αλλά και στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες, και νέες ανακοινώσεις

Το νέο όριο εγγραφών δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Σας ευχόμαστε να είσαστε και εσείς μέρος του!

Δηλωθείτε εδώ: http://www.athensauthenticmarathon.gr/

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X