Μεγάλοι χορηγοί στο Lamia Night Run

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις τα σημαντικότερα άρθρα για το τρέξιμο , αποτελέσματα αγώνων και νέους αγώνες

Please wait...

Το Σάββατο 23 Απριλίου η πόλη της Λαμίας θα… φωτιστεί. Στις 20:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Lamia Night Run και στη συνέχεια οι άλλοι δύο.

Για άλλη μία χρονιά, το Lamia Night Run φωτίζει την πόλη και περιμένει τον κόσμο σε τρεις αγώνες 4.200, 10.000 και 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι άνθρωποι του Lamia Night Run είχαν δίπλα τους κάποιους χορηγούς που συνέβαλαν και αυτή στην προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Gaia

gaia

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αποτελεί το απαύγασμα πολυετούς προσπάθειας για τη δημιουργία μιας ευρύτερης συμμαχίας στρατηγικών δομών που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό Αγροτικό τομέα.

Saucony

16ef52f107ecc7f2c920c7350d861e62

Στη Saucony, υπάρχουμε και λειτουργούμε αποκλειστικά για τους δρομείς. Είναι αυτοί που αποτελούν την έμπνευση μας, την πηγή κάθε καινοτομίας μας.

Γνώσις

resize_of_gnossis_0

Η γενική μας στρατηγική στοχεύει στη βέλτιστη υποστήριξη και πλήρη ικανοποίηση του πελάτη με υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας που προσφέρονται από στελέχη με ευελιξία και καινοτομία.

Nextshop.gr

next shop

Η Ε. Καραγκούνης – Θ. Χειμάρας Ο.Ε., με τον διακριτικό τίτλο «neΧtshop»,ιδρύθηκε το 2006 στη Λαμία. Επικεντρώνοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η εταιρεία, δομήθηκε κάθετα σε δύο τμήματα της αγοράς.

ΘΕΟΝΗ

theoni4

Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν στην πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά χαρακτηριστικά του που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα.

Cryosauna

new-logo-cryosauna

Η Icetube Cryosauna Services είναι μια εταιρία πρωτοπόρος στην Ολόσωμη και Τοπική Κρυοθεραπεία. Η εταιρία με έδρα τη Γλυφάδα δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών κρυοσάουνας, καθώς επίσης και στην εισαγωγή και πώληση μηχανημάτων κρυοσάουνας.

 

Author: Running Magazine Admin

Login

Lost your password?
Το Running Magazine στο Email σου
Το αγαπημένο σου δρομικό Portal στο Email σου με επιλεγμένα άρθρα
  • Άρθρα για τρέξιμο
  • Καλεντάρι Αγώνων Δρόμου / Βουνού
  • Αποτελέσματα αγώνων
  • Προπονητικές Συμβουλές
  • Tips Διατροφής και Υγείας
  • Προσφορές για Αθλητικά Παπούτσια και Ρούχα
* Τα Emails που γίνονται ανενεργά και δεν ανοίγουν τα Newsletters αφαιρούνται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση