Running-Magazine-Logo

3ος Orliakas Race και Portitsa Trail – 29 Απριλίου | Γρεβενά

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Περιπατητών Γρεβενών διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος με τον διακριτικό τίτλο «Orliakas Race”, το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Απριλίου 2017, στο χωριό Σπήλαιο Γρεβενών.

Πρόκειται για αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε μια περιοχή – τον Όρλιακα – που έχει χαρακτηρισθεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού, γεωλογικού και ιστορικού κάλλους.

Όπως πλέον είναι γνωστό διεξάγονται δύο αγώνες και μία περιπατητική διαδρομή. Ο αγώνας “ORLIAKAS ADVENTURE RACE”, 33 χιλιομέτρων με 2450 μέτρα θετική υψομετρική είναι μια πανέμορφη διαδρομή με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ο αγώνας «PORTITSA TRAIL» 10 χιλιομέτρων με 640 μέτρα θετική υψομετρική και είναι ένας απαιτητικός αγώνας για σχετικά έμπειρους δρομείς. Η περιπατητική διαδρομή διανύει 4 αξεπέραστης ομορφιάς χιλιόμετρα και δίνει την ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να ενημερωθούν για την ιστορία της περιοχής.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις, θα υπάρξει ποδηλατοβόλτα στους δασικούς δρόμους του Όρλιακα, ομιλίες με διακεκριμένους επιστήμονες και άλλες εκδηλώσεις.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώνονται αναλυτικά όλες οι δράσεις και η τελική προκήρυξη του αγώνα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X