11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Πολλές φορές οι οπαδοί βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα για τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων. Και όχι άδικα, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγουν από τα όρια. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για αναμετρήσεις ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αποτελέσματα Λεωφόρος Δρομέων 2017

Πολλές φορές οι οπαδοί βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα για τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων. Και όχι άδικα, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγουν από τα όρια. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αναμετρήσεις ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν, όμως και φορές που τα δεδομένα αλλάζουν. Στον σημερινό αγώνα δρόμου με την ονομασία Λεωφόρος Δρομέων, συμμετείχε και ο… ομολογουμένως θαρραλέος αθλητής του Ολυμπιακού Αντώνης Τριπόδης, ο οποίος μάλιστα κατέλαβε ήρθε δεύτερος στα 5 χιλιόμετρα ανδρών πίσω από τον Κωνσταντίνο Δρόσο.

Το εντυπωσιακό και συνάμα ευχάριστο είναι ότι ο Τριπόδης όχι μόνο χειροκροτήθηκε, αλλά αποθεώθηκε από τον κόσμο που στη συντριπτική του πλειοψηφία ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Κι αυτό ήταν ένα από τα αρκετά παραδείγματα ομοψυχίας τα τελευταία χρόνια. Γιατί έχουν υπάρξει κι άλλα.

Στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου του 2014, οπαδοί του Ολυμπιακού που πήγαν νωρίς το πρωί να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνημείο για τα θύματα της θύρας 7 έξω από το Καραϊσκάκη, με αφορμή την επέτειο της τραγωδίας, είδαν κρεμασμένο ένα πανό με ένα πράσινο τριφύλλι που έγραφε 8/2/81 «ποτέ ξανά».

pao 2

Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι ο αθλητισμός…