Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Προκηρύσσεται ο 6os αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία: «CORFU MOUNTAIN  TRAIL  2017» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στην Κέρκυρα  με  αλλαγή  ημερομηνίας καθώς επίσης και της διαδρομής της κούρσας των 80 χιλιομέτρων η οποία θα ξεκινά από τον βορρά διασχίζοντας κατά μήκος το νησί.

Featured Spce

ADD

Βιταμίνες για δρομείς : 15% έκπτωση στην πολυβιταμίνη για το τρέξιμο από την Natural Doctor

Η διαδρομή θα ξεκινάει από το χωριό ‘Υψος, ανεβαίνει στην ψηλότερη κορυφή του νησιού στο βουνό Παντοκράτωρ και περνώντας από παραδοσιακά χωριά του βορείου τμήματος της Κέρκυρας όπως παλιά Περίθεια,  Πετάλεια, Περίθεια, Κλιματιά,  Λάκωνες, Παλαιοκαστρίτσα, θα κατέβει περνώντας από τα δυτικά παράλια κοντά στις παραλίες των Λιαπάδων, Μυρτιώτισσας, Γλυφάδας, Κοντογιαλού, Αγίου Γόρδη, από μονοπάτια πανέμορφης θέας που βλέπουν την Αδριατική,  θα ενωθεί στο χωριό Στρογγυλή, με το 24ο χλμ της διαδρομής της κούρσας των 40 χλμ και θα την ακολουθήσει με κοινή  φορά και θα τερματίσει στο χωριό των Μπενιτσών.

Οι αγώνες  περιλαμβάνουν  τέσσερις  διαδρομές : των 8 χλμ., των17 χλμ. ΟLIVE TREE TRAIL, των 40 χλμ. RAIN TRAILκαι των 80 χλμ NIGHT-DAY TRAIL.



Υποχρεωτικά για συμμετοχή στον αγώνα  NIGHT-DAY TRAIL

– ‘Ενας τερματισμός σε αγώνα 40χλμ βουνού τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον .

–Επίσης έχει πιστοποιηθεί η διαδρομή από  στην IΝTRA  όπου και παρέχει  στους αγωνιζόμενους ανάλογους  πόντους πρόκρισης για το UTMB αντίστοιχα του αγώνα συμμετοχής .

Η  υψομετρική διαφορά της διαδρομής NIGHT-DAY TRAIL 80 χλμ είναι 4400+ της διαδρομής RAIN TRAIL 40χλμ. είναι  2300+ μέτρα, και της διαδρομής OLIVE TREE TRAIL 17 χλμ.είναι 1020+ μέτρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ.  Οι εγγραφές για τη συμμετοχή και στους αγώνες του CORFU MOUNTAIN TRAIL πραγματοποιούνται  μέσω της ιστοσελίδας  της διοργάνωσης www.corfumountaintrail.com από 15/10/2016 εως28/2/2017 αυστηρώς.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν αυστηρώς από τις 15/10/2016 έως και τις 28/2/2017.  Οι μετακινούμενοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σχετικά με τη διαμονή τους από την ιστοσελίδα  της διοργάνωσης:www.corfumountaintrail.com.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και τη νέα διαδρομή προσεχώς στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.corfumountaintrail.com