Running-Magazine-Logo

Πρόγραμμα Αγώνα και Τελικές Λεπτομέρειες – 1ο Salomon Mountain Cup 2017 – Κρυονέρι

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

 Λίγες μέρες έμειναν για την εκκίνηση του πρώτου ορεινού αγώνα της Νέας Χρονιάς, που θα γίνει στο Κρυονέρι Αττικής την Κυριακή 15.1 με πραγματικά χειμωνιάτικες συνθήκες!

Οι εγγραφές έχουν κλείσει και ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Υπενθυμίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr την Πέμπτη 12/1.

Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:  info@trailpro.gr

Το πακέτο συμμετοχής σας μπορείτε να το παραλάβετε από το κατάστημα που έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής σας, την Παρασκευή 13/1 από τις 18.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 14/1 από τις 11.00 έως τις 14.00. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να πάτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει θα παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας από τη γραμματεία στο Κρυονέρι πριν την εκκίνηση των αγώνων.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

 

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους προσέχοντας που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας. Ακολουθείστε τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης και συγκεκριμένα των Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας οι οποίοι θα σας υποδεικνύουν τους κατάλληλους χώρους στάθμευσης.

Βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη.

 

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.15 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στο Café Limit Up το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου.

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής.

11.15           : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής.

11.50           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές δώρων στους νικητές της κλήρωσης

13.45           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

 

Όπως και πέρσι και για να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στο πρώτο μονοπάτι, οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα έχουν διαφορά δεκαπέντε λεπτών. Όπως είναι φυσικό οι γρήγοροι αθλητές της μικρής διαδρομής θα φτάσουν τους αργούς της μεγάλης στο πρώτο μονοπάτι που ξεκινάει στο τρίτο χλμ και αντίστοιχα οι γρήγοροι αθλητές της μεγάλης θα φτάσουν τους αργούς της μικρής στο τελευταίο χλμ που είναι κοινό. Με λίγη προσοχή και καλή διάθεση οι προσπεράσεις γίνονται πολύ εύκολα και ακίνδυνα για όλους!

 

Αμέσως μετά τον τερματισμό σας στο κατάστημα Limit Up, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής, θα προσφέρεται από την οργάνωση φρέσκο φρούτο και κέικ ενώ, για όποιον επιθυμεί να αγοράσει, όλα τα ροφήματα θα προσφέρονται σε ειδική αγωνιστική τιμή!

 

Αν και λίγο νωρίς για ασφαλή πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή, η κακοκαιρία δείχνει να μας αφήνει μέχρι την Πέμπτη και να έχουμε καλές συνθήκες για αγώνα!

Προσέξτε όμως τον εξοπλισμό σας αφού η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα περάσει τους 10 βαθμούς ενώ το τερέν θα είναι γλιστερό οπότε παπούτσια με καλό κράτημα είναι απαραίτητα.

Η διαδρομή μπορεί να χαρακτηρίζεται εύκολη και με χαμηλό επίπεδο τεχνικής δυσκολίας, είναι σίγουρο όμως ότι το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι η λάσπη αφού τα χιόνια των τελευταίων ημερών που θα λιώνουν θα έχουν φροντίσει για αυτό δημιουργώντας μία πανέμορφη παιδική χαρά για μεγάλα παιδιά!

 

Ας ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες της καθημερινότητας και με σύμμαχο την καλή μας διάθεση και τη θετική μας ενέργεια ας χαρούμε όλοι μαζί, μία ακόμη γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

 

Η οργανωτική επιτροπή

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X