Running-Magazine-Logo

Η Γιώτα Βλαχάκη τρέχει στο Μαραθώνιο Ζωής στο πλευρό του Marathon Team Greece

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η ΓΙΩΤΑ ΒΛΑΧΑΚΗ «ΤΡΕΧΕΙ» ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ MARATHON TEAM GREECE By M.POLYZOU ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Γιώτα Βλαχάκη στηρίζει τον Μαραθώνιο Ζωής του Marathon Team Greece By Maria Polyzou και του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»!
Η πιο γρήγορη Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος του 2016 η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, μπαίνει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας της δρομικής ομάδας της Μαρίας Πολύζου και του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για να φτάσουμε στην Ελλάδα και να ξεπεράσουμε τους 42.195 εθελοντές δότες μυελού των οστών!


Στον 6ο Αγώνα «Ιωάννης Καποδίστριας» στην Αίγινα την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια Γιώτα Βλαχάκη μαζί με την κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμο – κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ – και προπονήτρια Δρόμων Αντοχής Μαρία Πολύζου καθώς και τους δρομείς της Marathon Team Greece by M.Polyzou, θα συντρέξουν με το «Όραμα Ελπίδας» σε συμβολική λαμπαδηδρομία στον αγώνα για παιδιά 1500 μέτρων!
Τόσο πριν τη λαμπαδηδρομία όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων 5 και 10 χλμ στο όμορφο νησί του Σαρωνικού, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό από το σύλλογο
«Όραμα Ελπίδας» θα βρίσκεται εκεί προκειμένου με την πολύ απλή διαδικασία δειγματοληψίας σιέλου σε μερικά δευτερόλεπτα όσες και όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να πάρουν μέρος στον πιο όμορφο Μαραθώνιο Ζωής! 


Στην Αίγινα αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου θα δοθεί λοιπόν η εκκίνηση αυτού του Μαραθωνίου Ζωής του Marathon Team Greece by M.Polyzou και του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».
Πρόκειται για δράση που θα έχει συνέχεια καθ’όλη τη διάρκεια του 2017 σε σειρά αγώνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την οποία θα στηρίξουν αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Στίβου καθώς και άλλων αθλημάτων αλλά και ονόματα από τους χώρους του Πολιτισμού, των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
mariapolyzou@gmail.com
www.oramaelpidas.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X