Running-Magazine-Logo

Salomon Mountain Cup 2017 – 15 Ιανουαρίου | Κρυονέρι

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οι ετοιμασίες για το Salomon Mountain Cup 2017 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ από σήμερα ανοίγουν οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα που θα γίνει στο Κρυονέρι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Μεγάλος χορηγός η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος Salomon με προϊόντα φτιαγμένα από αθλητές για αθλητές.

Χορηγοί της σειράς:

-η εταιρεία Suunto που εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, με χειροποιήτα αθλητικά ρολόγια που έχουν δοκιμαστεί στις σκληρότερες συνθήκες του κόσμου, θα κληρώσει ένα ρολόι .

-η πλέον γνωστή και καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών θα προσφέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος».

-η εταιρεία Βερύκιος η οποία υιοθετεί αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας θα μας προσφέρει φρέσκα φρούτα.

Υποστηρικτές της σειράς:

-Τα καταστήματα AlpamayoPRO www.alpamayopro.gr, ExtremePRO www.extremepro.gr, Runner Store www.runnerstore.gr, και Pulse100 www.pulse100.gr, προσφέρουν μετά από κλήρωση, από 4 Δωροεπιταγές των 50 ευρώ.

-Το κέντρο ποδολογίας VIMAPLUS www.vimaplus.gr στον 1ο γενικής ανδρών και στην 1η γενικής γυναικών δίνει από ένα σετ προϊόντων φροντίδας ποδιών ενώ τέσσερις τυχεροί από κλήρωση θα κερδίσουν από μία θεραπεία ποδολογίας.

-Το CRYOSAUNA STUDIO www.cryosaunastudio.gr προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας αθλητής μετά από έναν αγώνα, μία συνεδρία αποκατάστασης στον πρώτο νικητή-τρια κάθε κατηγορίας.

-Το εργομετρικό κέντρο My Athlete www.myathlete.gr προσφέρει σε κλήρωση 4 εργομετρήσεις. Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός η η τυχερή και να αξιολογήσετε τη φυσική σας κατάσταση με πλέον επιστημονικό τρόπο.

– Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας Physioathens www.physioathens.gr με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει σε κλήρωση 5 αθλητικά μασσάζ και έκπτωση 25% σε όλες τις υπηρεσίες του κέντρου προς όλους τους συμμετέχοντες.

-Το κατάστημα 2407 Mountain Activities www.2407m.com μετά από κλήρωση δίνει τη δωρεάν συμμετοχή, σε όποια διαδρομή επιθυμεί ο τυχερός, στον Taygetos Challenge που γίνεται στην ξεχωριστή Καρδαμύλη στις 26-27/3/16

-Το κέντρο μασάζ In Massage www.inmassage.gr προσφέρει στους νικητές κάθε κατηγορίας από ένα αθλητικό μασσάζ διάρκειας 60’.

-Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Πρωτέας προσφέρει μετά από κλήρωση σε τέσσερεις τυχερούς εγγραφή διάρκειας ενός μήνα.

-Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας του Κυπέλλου, οι οποίοι θα προκύψουν από το άθροισμα της βαθμολογίας και από τους τρεις αγώνες, θα κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Κύπελλο του 2018.

 

Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν έξι κατηγορίες αθλητών: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+). Στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.

Όπως και πέρσι, στη μεγάλη μόνο διαδρομή, θα υπάρχει κατηγορία ομάδων.

Φτιάξτε την ομάδα σας και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι θα βγάλουν το συνολικό χρόνο και την κατάταξη της ομάδας. Απονομές θα γίνονται στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγώνα αλλά και στο τέλος της σειράς θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες ομάδες του Κυπέλου.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τη μεγάλη διαδρομή και στα 12 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Στο κόστος περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24% καθώς και οι εξής παροχές:

αναμνηστικό δώρο του αγώνα, υδροδοσία στη διάρκεια του αγώνα, ανάγλυφο μετάλλιο τερματισμού, υπηρεσίες χρονομέτρησης, ιατρικές υπηρεσίες (Ιατρός-ασθενοφόρο), υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ηλεκτρονικό αναμνηστικό και σνακ στον τερματισμό.

Αν δηλώσετε ως ομάδα και η ομάδα σας έχει πάνω από πέντε μέλη το κόστος συμμετοχής γίνεται 12 ευρώ για τη μεγάλη και 9 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή ως ομάδα στείλτε στο info@trailpro.gr τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας και θα επικονωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Σεβόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν, οι έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ να έχουν μειωμένο κόστος συμμετοχής το οποίο ορίζεται στα 10 ευρώ για τη μεγάλη και στα 5 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για τους έχοντες κάρτα ανεργίας η δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο σε κάποιο από τα καταστήματα και όχι ηλεκτρονικά.

 

Στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και φυσικά να κάνετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας.

Δηλώση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε και στα εξής καταστήματα:

 

–       ALPAMAYOPRO, Χαρ. Τρικούπη 6, Αθήνα, τηλέφωνο: 210 36 27 032

 

–       CHRONOSYSTEMS, Ζακύνθου 5 Πειραιάς, τηλέφωνο: 213 02 86 763

 

–       EXTREMEPRO, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 53, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 47 562

 

–       PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

 

–       RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

 

Σας ευχόμαστε καλή και ασφαλή αγωνιστική προετοιμασία.

Η οργανωτική επιτροπή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X