Running-Magazine-Logo

5ο Run the Lake – 18 Δεκεμβρίου | Λίμνη Βουλιαγμένης

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

O Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Λίμνη Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ», σας προσκαλούν στον αγώνα δρόμου Run the Lake στις 18 Δεκεμβρίου 2016, με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας.

Ο αγώνας δρόμου υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Σταθερός στόχος του αγώνα είναι η προσφορά σε συνανθρώπους μας πού έχουν ανάγκη. Αυτή τη χρονιά ο αγώνας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη μέρους των νοσηλίων του Πρωταθλητή Μαραθωνίου Δρόμου και βασικού συντελεστή του Run the Lake, Κυριάκου Λαζαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον Ιούνιο του 2016.

Επειδή πιστεύουμε ότι η ευγενής άμιλλά και η ανιδιοτελής προσφορά είναι απόλυτα συνυφασμένες, μοναδικός στόχος του Run the Lake είναι η συνεισφορά σε κοινωφελείς σκοπούς, προκειμένου να επωφεληθούν συνάνθρωποί που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας. Ήδη στα τέσσερα χρόνια διοργάνωσης του αθλητικού θεσμού, έχουν ενισχυθεί το Μητέρα Πεντέλης, η Κιβωτός του Κόσμου, το Παιδικό Χωριό SOS, το ΚΑΑΠΑΑ Βούλας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ελληνικού, το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης και το Κέντρο Υγείας Βάρης. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τον… αγώνα μας για αντίστοιχες δράσεις.

Για 5η συνεχή χρονιά στόχος του αγώνα είναι η κοινωνική προσφορά, για την εκπλήρωση του οποίου θα διατεθούν τα κέρδη από τις εισφορές των συμμετοχών και των χορηγιών. Καλούμε τους δρομείς να τρέξουν από καρδιάς σε έναν αγώνα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Μέσα από το «Τρέχω και Προσφέρω», η αθλητική και φυσιολατρική δράση αποτελεί μία προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσο άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας με κύριο μέλημα την παροχή οικονομικής και υλικής βοήθειας σε ιδρύματα και φορείς. Παράλληλα με τη διοργάνωση του αγώνα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, φάρμακα, τρόφιμα και βιβλία).

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών. Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη.

  • Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία. Επίσης, ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.

Έπαθλα

Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν.

Παραλαβή chip χρονομέτρησης & αριθμών

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά, ενώ η παραλαβή των chip χρονομέτρησης, των αριθμών συμμετοχής και του πακέτου προνομίων του αγώνα θα γίνεται στη Λίμνη Βουλιαγμένης:

    • Παρασκευή 16/12, από 10:00-18:00
    • Σάββατο 17/12, από 10:00-18:00

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X