Running-Magazine-Logo

4ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου – 18 Δεκεμβρίου | Σπάρτη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης προκηρύσσει τον 4ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου(ακριβής μέτρηση 22.400μ.) και αγώνα παιδιών 1χλμ.για παιδιά Δημοτικού και 3χλμ.για παιδιά Γυμνασίου και 1ης Λυκείου

 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

1) Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης
2) Σύλλογος Φίλων Ταϋγέτου ΄΄Η ΛΟΥΣΙΝΑ΄΄
3) Πολιτιστικός Σύλλογος Καστορείου ΄΄Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ΄΄
4) Κυνηγετικός Σύλλογος Βορείου Λακαιδέμονος
5) Αθλητική Ένωση Πελλάνας – Καστορείου
6) Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου ΄΄Ο ΚΑΣΤΩΡ΄΄
7) Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Καστορείου
8) ΛΕΦΩΣ
9) Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
10) Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης
11) 300ο Σύστημα Προσκόπων Σπάρτης
12) ΕΤΟΙΜΟΚΛΗΣ
13) ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 18/12/2016

 

Tόπος διεξαγωγής: Καστόρειο Λακωνίας Δήμου Σπάρτης(το Καστόρι βρίσκεται πάνω στον Ταΰγετο-20χλμ. από την Σπάρτη. Με το που μπείτε στην Σπάρτη ερχόμενοι από Αθήνα, στον κόμβο του νοσοκομείου της Σπάρτης, υπάρχει η πινακίδα που λέει Καστόρι, Λογκανίκος, Γεωργίτσι, στρίβετε δεξιά στην κατεύθυνση της πινακίδας και μετά από 20 χλμ. θα βρείτε το Καστόρι. Πάνω σε αυτόν τον δρόμο δεν στρίβετε πουθενά). Ή εναλλακτικά από τον νέο δρόμο Λεύκτρου – Σπάρτης(στρίβετε στην έξοδο Πελλάνας) και ακολουθείτε τις πινακίδες προς Καστόρειον!

 

Ώρα διεξαγωγής: 10.00 π.μ. για τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο, 11.00 π.μ. ο αγώνας του 1χλμ.για παιδιά Δημοτικού και 11.15 ο αγώνας των 3χλμ.για παιδιά Γυμνασίου και 1ης Λυκείου. Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν  πάνω στον κεντρικό δρόμο του Καστορείου, έξω από την εκκλησία.

 

Πληροφορίες διαδρομής: Ο ορεινός ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στο ίδιο σημείο-στον κεντρικό δρόμο του Καστορείου απέναντι από την εκκλησία. H διαδρομή του ορεινού ημιμαραθωνίου είναι 22.400 μέτρα και κατά το μεγαλύτερο μέρος της, αποτελείται από μονοπάτια τα οποία είναι σηματοδοτημένα και θα υπάρχει η καλύτερη δυνατή σήμανση, ώστε να μην χαθούν οι δρομείς κατά την διάρκεια του αγώνα. Από αυτά τα 22.400 μέτρα, τα 1.000 μέτρα είναι άσφαλτος, τα 5.400 μέτρα είναι χωματόδρομος, ενώ τέλος τα μονοπάτια είναι 16.000 μέτρα. Οπότε οι αναγωγές σε ποσοστά επί τις εκατό όσον αφορά την διαμόρφωση της διαδρομής είναι:

μονοπάτια:  71,75%

άσφαλτος: 4,48%

χωματόδρομος δασικός:  23,77%

 

Υψομετρικά προφίλ:

Ξεκινάτε από τα 440μέτρα περίπου και φτάνετε μέχρι τα 1.434μέτρα, και μετά καταλήγετε στα 440 μέτρα όπου και τερματίζετε(δείτε τον επισυναπτόμενο χάρτη)

Ασφάλεια αγώνα:

Πάνω στην διαδρομή θα υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι και διασώστες, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου και όποτε χρειαστεί. Επίσης θα υπάρχει το δίκτυο Ασυρματιστών Λακωνίας, όπου με τους ασυρμάτους τους, θα ενημερώσουν άμεσα και έγκαιρα, όπου και όποτε χρειαστεί.

Συμμετέχοντες δρομείς στον αγώνα: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους. Προτείνουμε να μην συμμετάσχουν δρομείς που δεν έχουν πείρα σε αγώνες βουνού, καθώς σε ορισμένα σημεία η διαδρομή έχει αυξημένες δυσκολίες και θα χρειαστούν περαιτέρω αυξημένες ικανότητες σε αγώνες βουνού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και τρέχουν με δικιά τους ευθύνη!

Πόντοι για τον OLYMPUS MARATHON: Ο αγώνας κατόπιν συνεννόησης με την Οργανωτική Επιτροπή του OLYMPUS Marathon, δίνει τους αντίστοιχους πόντους με βάση τα αποτελέσματα του καθενός δρομέα στον αγώνα, ώστε να μπορέσει να μαζέψει τα κατάλληλα μόρια προκειμένου να συμμετάσχει στον OLYMPUS MARATHON. Μετά το πέρας του αγώνα, τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Οργανωτική Επιτροπή του OLYMPUS MARATHON, προκειμένου να βγουν τα μόρια που αντιστοιχούν στον καθένα.

 

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν 6 σημεία τροφοδοσίας πάνω στην διαδρομή. Αυτά είναι τα εξής:

1) Άγιος Μάμας στο 5o χλμ.(υψ.500μ.)

2) Θέση Λάτα  στο 8,5ο χλμ.(υψ.980μ.)

3) Λουσίνα στο 11,7ο χλμ.(υψ. 1.117μ.)

4) Άμμους(υποσταθμός)

5) Θέση Αγ.Νικόλαος στο 14,9ο χλμ.(υψ. 1.407μ.)

6) Θέση Λάτα στο 18,3ο χλμ. (υψ.980μ.)

7) Άγιος Μάμας στο 21,8o χλμ.(υψ.500μ.)

Στα σημεία ανεφοδιασμού θα υπάρχει νερό, ισοτονικό, σταφίδα και αλμυρά.

Ιατρική – ασύρματη κάλυψη: Πάνω στην διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν έμπειροι διασώστες καθώς και γιατρός, ενώ στο Καστόρι θα υπάρχει ασθενοφόρο σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί. Επίσης ο αγώνας καλύπτεται από ειδικό συνεργείο που διαθέτει ασυρμάτους, προκειμένου να ενημερώνονται οι υπεύθυνοι του αγώνα ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χρειαστεί. Επίσης θα υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό, φυσιοθεραπευτές καθώς και πυροσβεστικό όχημα.

Χρονικό όριο: O αγώνας έχει χρονικό όριο αποκλεισμού τις 5 ώρες(μέχρι τις 15.00).

Μοίρασμα αριθμών ΒΙΒ Νumber: Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου ΄΄Η Λουσίνα΄΄, τις εξής μέρες και ώρες:

-το Σάββατο 17/12/2016 από τις 16.00-20.00

-την Κυριακή την ημέρα του αγώνα δηλαδή, από τις 07.45

Οι δρομείς καλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα(στις 09.00)

Αποδυτήρια – χώρος φύλαξης πραγμάτων αθλητών: Σε χώρο παράπλευρα του χώρου εκκίνησης – τερματισμού στο κέντρο του χωριού, που ανήκει στην Τοπική ενορία του χωριού, οι δρομείς θα μπορούν να αλλάξουν, ενώ θα μπορούν με ασφάλεια να φυλάξουν τα πράγματά τους, με δική τους ευθύνη.

Έπαθλα και δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα σπάνιο και πρωτότυπο μετάλλιο. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, καθώς και στις εξής ηλικιακές κατηγορίες:

ΑΝΔΡΩΝ:

-17 – 29 ετών

-30 – 39 ετών

-40 – 49 ετών

-50 – 59 ετών

-60 & άνω

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

-17 – 39 ετών

-40 – 59 ετών

-60 & άνω

Όπου θα δοθεί κύπελλο στους πρώτους και ειδικό αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στους δεύτερους και στους τρίτους αντίστοιχα,  ενώ θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις. Επίσης με το τέλος του αγώνα θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα δρομέα σακούλα με προϊόντα και αναμνηστικά με τις φροντίδες των κατοίκων του Καστορείου.

Κόστος συμμετοχής: O αγώνας προσφέρεται δωρεάν από τους αρμόδιους φορείς και δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής.

Χρονομέτρηση του αγώνα: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα με chip χρονομέτρησης που τοποθετείται στο πόδι. Μετά τον αγώνα το εν λόγω chip επιστρέφεται.

 

ΠΑΡΟΧΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

Πριν τον αγώνα: Η Οργανωτική Επιτροπή θα σας προσφέρει πριν τον αγώνα ελαφρύ πρωινό και τσάι εντελώς δωρεάν.

Μετά τον αγώνα: Μετά τον αγώνα θα προσφερθεί δωρεάν χειμωνιάτικο γεύμα στους δρομείς καθώς και ντόπιο κρασί, από την Οργανωτική Επιτροπή μαζί με τους αρμόδιους φορείς,  με την επιμέλεια και τις φροντίδες των κυριών του Καστορείου και του Συλλόγου Φίλων Βόρειου Ταϋγέτου ΄΄Η ΛΟΥΣΙΝΑ΄΄, ενώ όποιος επιθυμεί θα μπορεί να κάτσει σε κάποια από τις ταβέρνες του χωριού, αν επιθυμεί να γευτεί και κάτι παραπάνω από τα ντόπια εδέσματα.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ: Και φέτος θα οργανωθούν 2 διαφορετικές εκδρομές. Η μία θα είναι την παραμονή του αγώνα(17/12/2016) και θα ξεκινήσει στις 08.00 μ.μ από την πλατεία Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο), έξω από το ξενοδοχείο STANLEY. Η άλλη θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα(18/12/2016) και θα ξεκινήσει και πάλι από την πλατεία Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο) στις 05.00. Για να κάνετε κράτηση σε μία εκ των 2 προγραμματιζόμενων εκδρομών, μπορείτε να το δηλώσετε στο ειδικό ανάλογο σημείο, στην φόρμα εγγραφής. Και οι 2 εκδρομές – και η μονοήμερη και η διήμερη έχουν κόστος 13,00 ευρώ, και για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας, στο πούλμαν της διοργάνωσης, πρέπει να προκαταβάλετε το εν λόγω ποσόν μέχρι και τις 15/12, στον λογ/σμο Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5108-009878-304, IBAN: GR25 0172 1080 0051 0800 9878 304, ονομ/μο δικαιούχου: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ή να το καταβάλετε στο κατάστημα Αθλητικών Επάθλων OLYMPUS, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρηγ. Λαμπράκη 40, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, καθημερινά από τις 09.00 – 16.00. Το εν λόγω ποσό ΔΕΝ μπορείτε να το δώσετε μετρητοίς την ημέρα της εκδρομής. Δεκτοί στην εκδρομή θα γίνουν μόνο όσοι έχουν καταβάλλει το εν λόγω ποσό αντιτίμου, μέχρι την και τις 15/12/2016. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, αλλά καταλαβαίνετε ότι λόγω του ότι οι εκδρομές έχουν κόστος στην διοργάνωση, πρέπει να εξασφαλίσουμε το εν λόγω ποσό που απαιτείται, από τους δρομείς που θα χρησιμοποιήσουν τα πούλμαν. Πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή: 6955985506/ 6936853165(Γορανίτης Παύλος)

Αναλυτικότερα σχετικά με τις εκδρομές

  • Η εκδρομή του Σαββάτου 17/12: H εν λόγω εκδρομή θα ξεκινήσει στις 08.00 από το Μεταξουργείο, προκειμένου να έρθετε νωρίτερα στο Καστόρι και να απολαύσετε τις ομορφιές του. Για την εν λόγω εκδρομή θα μπει μόνο ένα πούλμαν 54 θέσεων, το οποίο θα κλείσει με το που θα συμπληρωθούν οι εν λόγω θέσεις και προπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι. Όσοι επιθυμείτε να διαμείνετε δωρεάν μιας και θα έρθετε με την διήμερη εκδρομή μπορείτε να μείνετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα παρασχεθεί από την Τοπική Ενορία του Καστορείου, όπου υπάρχουν οι παροχές προκειμένου την διαμονή σας(για περισσότερα δείτε την δωρεάν φιλοξενία αθλητών πιο κάτω στην προκήρυξη)
  • Η εκδρομή της Κυριακής 18/12: H εν λόγω εκδρομή θα ξεκινήσει στις 05.00 από το Μεταξουργείο

Όλες οι εκδρομές θα επιστρέψουν από το Καστόρι στις 16.15 και αφού λήξουν όλες οι εκδηλώσεις του αγώνα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε μία εκ των εκδρομών μας μπορείτε να το κάνετε στο αντίστοιχο link στην φόρμα συμμετοχής.

Δωρεάν φιλοξενία αθλητών: Όσοι αθλητές επιθυμούν να έρθουν στο Καστόρι την παραμονή του αγώνα και αδυνατούν να μείνουν σε κάποια από τα καταλύματα της περιοχής, η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει χώρο που τον παρέχει η Τοπική Ενορία του Καστορείου, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να διαμείνει εκεί ΔΩΡΕΑΝ, ενώ υπάρχουν και ειδικά διαμορφωμένα αποδυτήρια  προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν. Τα εν λόγω καταλύματα θα είναι στην διάθεση των ενδιαφερόμενων δρομέων από το μεσημέρι του Σαββάτου, και οι εγκαταστάσεις θα είναι στην διάθεσή τους, μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα έως ότου αποχωρήσουν από το Καστόρι μετά το πέρας του αγώνα και των τελετών λήξεως. Η Οργανωτική Επιτροπή ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΥΠΝΟΥ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΥΠΝΟΥ, ΣΤΡΩΜΑ κλπ.κλπ.

Διαμονή αθλητών σε ξενοδοχεία: Όσοι φίλοι δρομείς επιθυμούν να έρθουν από τις προηγούμενες μέρες στο Καστόρι, προκειμένου την διαμονή τους, μπορούν να απευθυνθούν στα ξενοδοχεία του Καστορείου ή και στο γειτονικό Γεωργίτσι, ή ακόμα μπορούν να μείνουν και στην Σπάρτη όπου υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Για το Καστόρι μπορούν να απευθυνθούν στα εξής ξενοδοχεία:

-΄΄Ο Πολυδεύκης΄΄: τηλ. 6972674375

-Ξενοδοχείο-΄΄το Καστόρι΄΄: τηλ.: 6907044608

-Ξενοδοχείο “TO ΔΙΠΟΡΤΟ’’: τηλ.: 27310 57771

Στο γειτονικό Γεωργίτσι(8 χλμ. από το Καστόρι) μπορούν να απευθυνθούν στα:

-Το Μπαλκόνι του Ταϋγέτου: τηλ.: 27310 61062/ 6940 807330

-Μυθοξένια: τηλ. 27310 61575/ 6944328500

Συμμετοχές για τον αγώνα: Συμμετοχές για τον αγώνα μπορείτε να στείλετε με τους εξής τρόπους:

-Ηλεκτρονικά στην φόρμα εγγραφής:

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=a640ceddc6d9e1b54ad2af7d180a732d

-στο email: kastoreios@gmail.com

-τηλεφωνικά στο: 6955985506/ 6936853165(Γορανίτης Παύλος)

Όπου θα αναφέρετε το όνομά σας, τον σύλλογο που τυχόν ανήκετε και την ηλικία σας.

 

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 700!

Πληροφορίες για τον αγώνα και την περιοχή: Για οποιεσδήποτε άλλες τυχόν πληροφορίες επιθυμείτε σχετικά με τον αγώνα και την περιοχή μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα:

-6955985506/ 6936853165(Γορανίτης Παύλος),

-6977719682(Οικονομάκης Γιώργος)

-ή στον διαδικτυακό τόπο του Καστορίου το: http://tokastori.wordpress.com/

 

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Και φέτος θα γίνουν 2 αγώνες παιδιών οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου:

1)Αγώνας 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού: Θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. και θα πραγματοποιήσει την διαδρομή πλατεία Καστορείου – Άγιος Μάμμας – πλ.Καστορείου, και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που πάνε στο Δημοτικό

2)Αγώνας 3 χλμ. για παιδιά Γυμνασίου και Α’ Τάξης Λυκείου: Θα ξεκινήσει στις 11.15 π.μ. και θα πραγματοποιήσει την διαδρομή πλατεία Καστορείου – Καστρί – πλ.Καστορείου, και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που φοιτούν στο Γυμνάσιο και στην Α’ Τάξη Λυκείου.

Σε όλα τα παιδιά και των 2 αγώνων θα δωθεί αναμνηστικό μετάλλιο ενώ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΑ στα πρώτα παιδιά, καθώς θεωρούμε ότι όλα τα παιδάκια που συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου είναι όλα ίδια και δεν τα αναλώνουμε στην κυπελλοθηρία.

Δηλώσεις για τον αγώνα των παιδιών θα γίνουν δεκτές πριν τον αγώνα

ΓΕΝΙΚΑ

Προγραμματιζόμενες Σαββατιάτικες εκδηλώσεις:

Βόλτα στο Φαράγγι των Μύλων

Επειδή η περιοχή έχει πολλές ομορφιές να σας προσφέρει, η Οργανωτική Επιτροπή σας προτείνει, με την συμβολή του Συλλόγου φίλων Βορ.Ταϋγέτου ‘’Η ΛΟΥΣΙΝΑ’’ το Σάββατο 17/12/2016, θα σας προσφέρει μία γραφική εκδρομή στο Φαράγγι των Μύλων και στα σοκάκια του Καστορείου, διάρκειας περίπου 2 ώρες. Η εκδρομή θα ξεκινήσει στις 12.30 το πρωί από την κεντρική πλατεία του Καστορείου και θα σας καθοδηγεί κάποιος έμπειρος  οδηγός από τον εν λόγω Σύλλογο! Δεν χρειάζεται να δηλώσετε κάπου συμμετοχή, αρκεί όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εν λόγω εκδρομή, μπορείτε να έρθετε μέχρι και ένα τέταρτο πριν στην Κεντρική πλατεία του Καστορείου!

Επίσης το απόγευμα περίπου μετά τις 19.00 προγραμματίζονται δωρεάν εκδηλώσεις όπως συναυλίες στην Κεντρική Πλατεία Καστορείου, δωρεάν προσφορά τσίπουρου κ.α., οπότε όποιος επιθυμεί να έρθει, θα έχει μοναδική ευκαιρία να απολαύσει την σπάνια φιλοξενία του Καστορείου!

Εκδήλωση – συζήτηση

Φέτος έχουμε προγραμματίσει για εσάς, να πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπακή, που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Καστορείου, το Σάββατο την παραμονή του αγώνα, από τις 17.00 – 19.00, συζήτηση με θέμα ΄΄ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΡΟΜΕΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ΄΄, όπου θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του δρομικού χώρου….ΕΚΠΛΗΞΗ!

Εναλλακτική διαδρομή σε περίπτωση κακοκαιρίας:
Σε περίπτωση σφοδρής κακοκαιρίας(έντονη βροχόπτωση) και επειδή η ασφάλεια των αθλητών είναι πάνω από όλα, ο αγώνας ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε εναλλακτική διαδρομή μέσα στο βουνό, αλλά σε δασικούς δρόμους, όπου εγγυώνται την ασφάλεια σας, και δεν θα διατρέξετε κανέναν κίνδυνο. Η εν λόγω διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι από την πλατεία του Καστορείου μέχρι την Λουσίνα και επιστροφή πίσω – συνολικής απόστασης 20,55 χλμ. Σε κάθε περίπτωση όμως θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες προκειμένου να τρέξετε στα πανέμορφα μονοπάτια του Ορεινού Ημιμαραθωνίου. Η τελική απόφαση σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα παρθεί από την Οργανωτική Επιτροπή την τελευταία στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο εν λόγω αγώνας θα πραγματοποιηθεί, έστω στην εναλλακτική διαδρομή!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο 17/12/2016

–       08.00 π.μ.: Αναχώρηση διήμερης εκδρομής από πλ.Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο)

–       12.00 μ.μ.: Αναμενόμενη ώρα άφιξης πούλμαν διήμερης εκδρομής και ταχτοποίηση δρομέων στα ξενοδοχεία ή στα δημόσια κτίρια όπου θα φιλοξενηθούν, ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

–       12.00 π.μ.: Εκδρομή διάρκειας περίπου 3 ωρών στο Φαράγγι των Μύλων, υπό την οδήγηση του Συλλόγου Φίλων Βορ.Ταϋγέτου ΄΄Η ΛΟΥΣΙΝΑ΄΄.

–       16.00 μ.μ.: Άνοιγμα γραμματείας για παραλαβή chip και BIB Number

–       17.00 μ.μ.: Συζήτηση με καλεσμένους – έκπληξη, με θέμα ΄΄ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΡΟΜΕΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ΄΄

–       19.00 μ.μ.: Προγραμματισμένη έναρξη Χριστουγεννιάτικων Σαββατιάτικων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης μίνι συναυλίας!

–       20.00 μ.μ.: Κλείσιμο γραμματείας

Κυριακή 18/12/2016

–       05.00 π.μ.: Αναχώρηση μονοήμερης εκδρομής από πλ.Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο)

–       07.45 π.μ.: Άνοιγμα γραμματείας για παραλαβή chip και BIB Number

–       09.00 π.μ.: Αναμενόμενη ώρα άφιξης πούλμαν μονοήμερης εκδρομής.

–       10.00 π.μ.: Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

–       11.00 π.μ.: Εκκίνηση αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού

–       11.15 π.μ.: Εκκίνηση αγώνα 3.000 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου και Α’ Λυκείου

–       12.00 μ.μ.: Αναμενόμενη ώρα άφιξης πρώτου δρομέα

–       15.00 μ.μ.: Λήξη Ορεινού Ημιμαραθωνίου

–       15.05 μ.μ.: Απονομές – τελετή λήξης

–       16.15 μ.μ.: Αναχώρηση εκδρομών για Αθήνα

Χορηγοί επικοινωνίας του αγώνα είναι οι:

– Διαδικτυακός τόπος Καστορίου: http://tokastori.wordpress.com/

-ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

-REPORT 24

-NOTOS PRESS

-Nότος 94,9

-FLY FM – FLYNEWS.GR

-Ραδιόφωνο ΄΄ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7΄΄

-Star FM 94,1

-Apella.gr

-Lakonialive – Lakonialive

-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Επίλογος: Για 4η συνεχόμενη χρονιά, σας περιμένουμε στην πανέμορφη αυτή γωνιά της Λακωνίας προκειμένου να διασκεδάσουμε, αλλά το κυριότερο ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X