11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Όταν ο Φυσικοθεραπευτής σου είναι δρομέας .. τότε είσαι στα σωστά χέρια!

Αποκλειστικό : 2 προσφορές για το Biokinesis αποκλειστικά για τους φίλους του Running Magazine

Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι 2 κωδικοί θα έρθουν στο Email σου για 1+1 συνεδρίες αποκατάστασης και 1+1 συνεδρίες Ενδυνάμωσης!

Please wait...

Με τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού μας, παρέχουμε υπηρεσίες αποκατάστασης σε επαγγελματίες αθλητές αλλά και ασθενείς πάσχοντες από επώδυνα μυοσκελετικά σύνδρομα.

Οι χώροι μας καταλαμβάνουν μια έκταση 200 τετραγωνικών μέτρων στην Λεωφόρο Μεσογείων 274 και περιλαμβάνουν απομονωμένες θεραπευτικές θέσεις, σαλόνι, γυμναστήριο, γραμματεία, γραφεία για το επιστημονικό προσωπικό καθώς και ξεχωριστό χώρο για υδρομασάζ και δινόλουτρο.

Η κεντρική θέση του φυσικοθεραπευτηρίου επιτρέπει την εξυπηρέτηση των περιοχών: Παπάγος, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι καθώς όμως και άλλων περιοχών λόγω γειτνίασης με δυο σταθμούς του Μετρό.

10

Το φυσικοθεραπευτήριο διευθύνεται απο την Κατερίνα Βλαχαντώνη απόφοιτη του ΤΕΙ φυσικοθεραπείας Αθηνών και αθλήτρια δρόμων αντοχής. Το 2014, 2015  και το 2016 κατέχει θέση στους 100 καλύτερους χρόνους γυναικών σε μαραθώνιο αγώνα, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ορεινούς ημιμαραθώνιους αγώνες όπως το Ziria Sky Race. Μεταξύ άλλων διακρίσεων, ήταν και η πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία της στον 1ο τριεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολης (Τουρκία-Ελλάδα-Βουλγαρία) όπως και η πρώτη θέση γενικής κατάταξης γυναικών στον ορεινό Ημιμαραθώνιο Stymphalia Lake Run 2016.

Επίσης υποστηρίζει φυσικοθεραπευτικά τους αθλητές του Γ.Α.Σ Χολαργού αλλά και αθλητές υπεραποστάσεων όπως ο Σπάρταθλος, ενω συνεργάζεται με καταξιωμένους προπονητές σε προγράμματα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης αθλητών. Παράλληλα, με την βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας της (>18 χρόνια) στον χώρο της φυσικοθεραπείας, αντιμετωπίζει τα επώδυνα μυοσκελετικά προβλήματα του καθημερινού ανθρώπου προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Επικοινωνία.

 

Το κέντρο είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, ενω διατίθενται και οι μέθοδοι McKenzie, Manipulation και Mobilization.

Ειδικότερα, ενδείκνυται για:

  • Εξειδικευμένη Αποκατάσταση Ώμου.
  • Εξειδικευμένη Αποκατάσταση Γόνατος.
  • Αντιμετώπιση Οσφυαλγίας – Ισχιαλγίας.
  • Αποκατάσταση Τενοντίτιδων.
  • Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων.
  • Wellness. Θεραπευτική Μάλαξη (massage), Διατάσεις, Αθλητική Μάλαξη.
  • Ισοκινητική Αξιολόγηση.
  • TRX (Total-Body Resistance Exercise).
  • Μυϊκή Ενδυνάμωση Αθλητών – Personal Training.
  • Εφαρμογή Taping (K-Taping).

Website : www.biokinesis.gr

Facebook : Biokinesis

Address : Λεωφόρος Μεσογείων 274 , Χολαργός

 

Biokinesis : Η ολοκληρωμένη λύση αποκατάστασης και ενδυνάμωσης στο Χολαργό