Running-Magazine-Logo

Προπονητικές Υπηρεσίες : Marathon Team Greece – Maria Polyzou

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το Marathon Team Greece  by Maria Polyzou «NOTHING IS IMPOSSIBLE” δημιουργήθηκε από την κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο   και απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, όποιος κι αν είναι ο στόχος που θέλουν να επιτύχουν και όποια κι αν είναι η φυσική τους κατάσταση.

Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να βιώσει το προσωπικό του άθλο!

 Το προγράμματα προπόνησης διαμορφώνονται ανάλογα με τον στόχο, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του καθενός.

Ανάλογα με τον στόχος σας..

  • Να τρέξετε τον πρώτο μαραθώνιο της ζωή σας.
  • Να καταρρίψετε τον προσωπικό σας ρεκόρ στο μαραθώνιο ή σε οποιαδήποτε άλλη απόσταση.
  • Στοχεύετε στη βελτίωση ή διατήρηση της καθολικής σας υγείας, σωματικής / πνευματικής / ψυχικής.
  • Θέλετε απλά να κάνετε άσκηση για να έχετε καλή φυσική κατάσταση, υγεία και ευεξία.
  • Θέλετε να χάσετε βάρος.

..διαμορφώνετε το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα με το είδος άσκησης (περπάτημα, δυναμικό βάδισμα, τρέξιμο, ενδυνάμωση κ.τ.λ.) και τον ρυθμό (αργό / μέτριο / γρήγορο) που σας ταιριάζει!

Παράλληλα με τα προπονητικά προγράμματα παρέχονται και συμβουλές διατροφής, υποστήριξης και ενθάρρυνσης.

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε μηνιαίο  πρόγραμμα , σχεδιασμένο πάνω στις προσωπικές σας ανάγκες. Δύο φορές την εβδομάδα, έρχομαι σε επαφή μαζί σας και σας καθοδηγώ και σας προπονώ και τρέχουμε όλοι μαζί  στο  προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε να σας υποστηρίξω να βιώσετε τον προσωπικό σας Άθλο .

Bιογραφικό της Μαρίας Πολύζου 

Γυμναστείτε με την κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο και κάτοχο της Πανελλήνιας Επίδοσης Μαρία Πολύζου. Την μοναδική γυναίκα που αναβίωσε την θρυλική διαδρομή του ημεροδρόμου Φειδιππίδη Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα – Μαραθώνας 524 χλμ. Η Μαρία Πολύζου είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη μαραθωνοδρόμος. Στην αθλητική της καριέρα, το κοντέρ της ψυχής της έγραψε αμέτρητα χιλιόμετρα.

  • Είναι η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε σε μαραθώνιο δρόμο, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Ατλάντα το 1996. Υπήρξε πρωταθλήτρια επί είκοσι συναπτά έτη και κάτοχος του ρεκόρ Ελλάδας, στο μαραθώνιο δρόμο, ρεκόρ που διατηρείται μέχρι και σήμερα με 2:33:40.
  • Κατέχει την καλύτερη ελληνική επίδοση στην αυθεντική διαδρομή Μαραθώνας- Αθήνα με χρόνο 2:39:10 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1997, όπου κατέλαβε και την 12η θέση.
  • Είναι κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο με χρόνο 1:13:31 από το 1998.
  • Κατέκτησε το Πρώτο Χρυσό Βαλκανικό Μετάλλιο σε Μαραθώνιο Δρόμο, σημειώνοντας Βαλκανικό Ρεκόρ τρέχοντας στην Κωνσταντινούπολη το 1990. Προς τιμήν της ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος μέσα στην πόλη.
  • Κατέρριψε 14 Πανελλήνια Ρεκόρ, σε διάφορες αποστάσεις.
  • Έχει τρέξει 37 Μαραθωνίους σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει ακόμα και σήμερα.
  • Ανακηρύχτηκε Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Δρόμου το 2009.
  • Είναι Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Αθήνας.
  • Τον Ιούλιο του 2010 επανέλαβε ένα άθλο της Παγκόσμιας ιστορίας. Στην επέτειο των 2.500 χρόνων από την Μάχη του Μαραθώνα, η Μαρία διένυσε, τρέχοντας για τρεις ημέρες, την απόσταση από την Αθήνα στην Σπάρτη. Ξεκουράστηκε μία ώρα, και πήρε, τρέχοντας πάλι, τον δρόμο της επιστροφής. Στην Ακρόπολη πρώτα και από εκεί στο τύμβο των πεσόντων στον Μαραθώνα. Όπως ακριβώς και ο ημεροδρόμος Φειδιππίδης, απεσταλμένος των Αθηναίων στους Σπαρτιάτες να ζητήσει βοήθεια. Σε εφτά ημέρες η Μαρία, διένυσε 524 χιλιόμετρα, απόσταση που αντιστοιχεί περίπου σε 13 μαραθωνίους (42χλμ). Αυτός είναι ο Φειδιππίδειος Άθλος, και η Μαρία Πολύζου είναι η μοναδική γυναίκα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα που κατάφερε να τον επαναλάβει. Χωρίς σπόνσορες, χωρίς προπόνηση, κόντρα σε κάθε λογική, στοιχημάτισε την ίδια της την ζωή. Και κέρδισε.
  • Είναι προπονήτρια δρόμων αντοχής και μαραθωνίου δρόμου, από το 2010, και έχει προπονήσει μεγάλες αθλητικές ομάδες εταιρειών, καθώς και πάνω από 7000 δρομείς.

signature-03 (3)

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X