Στην τελική 3άδα για την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς η Στεφανίδη

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις τα σημαντικότερα άρθρα για το τρέξιμο , αποτελέσματα αγώνων και νέους αγώνες

Please wait...

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα διεκδικήσει το ερχόμενο Σάβατο (15/10) τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη, αφού συγκαταλέγεται στην τελικά 3άδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ και πρωταθλήτρια Ευρώπης, ψηφίστηκε από τον κόσμο στην διαδικτυακή ψηφοφορία μέσω του Facebook και του Twitter και κατάφερε να είναι ανάμεσα στις 3 αθλήτριες, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης Ευρωπαίας στο γκαλά της EAA και θα διαδεχθούν την Δάφνη Σχίπερς από την Ολλανδία, που κέρδισε την διάκριση το 2014 και το 2015.

Μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η Ισπανίδα Μπεϊτία (ύψος) και η Πολωνέζα Βλόνταρτσικ (σφυροβολία), επίσης κορυφαίες αθλήτριες στα αγωνίσματά τους με την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Ρίο.

women_top_3_athletics_2016

Στους άνδρες τον τίτλο διεκδικούν οι Μο Φάρα (Μ.Βρετανία,5.000 μ.-10.000 μ.), Τζιανμάρκο Τάμπερι (Ιταλία, ύψος), Τόμας Ρόχλερ (Γερμανία, ακοντισμός). Δύο αθλητές μας ήταν στην αρχική λίστα των υποψηφίων για την ανάδειξη του ανερχόμενου αθλητή, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Οδυσσέας Μουζενίδη, που πάντως δεν τα κατάφεραν να βρεθούν στην τριάδα.

men_top3_athletics_2016

Το αποτέλεσμα θα βγει μετά από ψηφοφορία προπονητών, δημοσιογράφων, ενώ θα υπολογιστεί και η επιλογή του κόσμου μέσα από την ψηφοφορία.

Πηγή: cnn.gr

Author: Running Magazine Admin

Login

Lost your password?
Το Running Magazine στο Email σου
Το αγαπημένο σου δρομικό Portal στο Email σου με επιλεγμένα άρθρα
  • Άρθρα για τρέξιμο
  • Καλεντάρι Αγώνων Δρόμου / Βουνού
  • Αποτελέσματα αγώνων
  • Προπονητικές Συμβουλές
  • Tips Διατροφής και Υγείας
  • Προσφορές για Αθλητικά Παπούτσια και Ρούχα
* Τα Emails που γίνονται ανενεργά και δεν ανοίγουν τα Newsletters αφαιρούνται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση