Running-Magazine-Logo

Ladies Run 2016 – 16 Οκτωβρίου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ένας αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες..!

5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Για άλλους είναι ελευθερία και έμπνευση, ενώ για πολλούς είναι ο καλύτερος τρόπος για να μένουν σε φόρμα. Όλα τα παραπάνω είναι όμως κομμάτι της της φιλοσοφίας του Ladies Run, που τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια απέδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας ακόμα αγώνας δρόμου. Είναι ένα κύμα από Ladies που τρέχοντας μοιράζονται χιλιόμετρα ομορφιάς, αισιοδοξίας, δύναμης και προσφοράς.

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ τρέχουν με σκοπό να εμπνεύσουν αλλά και να στηρίξουν άλλες γυναίκες. Με τη συμμετοχή τους στον αγώνα και σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό  σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, προσφέρουν βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ για 5η συνεχή χρονιά φιλοξενείται στο ομορφότερο σημείο της Αττικής, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, την Κυριακή στις 16 Οκτωβρίου,στις 10:00 π.μ.

ΟΙ LADIES θα αγωνιστούν σε δύο αποστάσεις (5&10χλ.) που θα έχουν ως αφετηρία και τερματισμό το εμβληματικό ξενοδοχειακό συγκρότημα.

ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, η έναρξη, ο τερματισμός, οι απονομές καθώς και η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκονται όλα εντός του παραδεισένιου συγκροτήματος του Astir Palace.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ θα χρονομετρηθεί με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία MyLaps που εγγυάται τα αποτελέσματα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, θα είναι παρών στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ εθελοντές θα εμψυχώνουν τις δρομείς προσφέροντας νερό Contrex και «φορώντας» το καλύτερό τους χαμόγελο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

Τη δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και όλους τους δημότες,
Τη διοίκηση της Τροχαίας Ελληνικού,
Τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης,
Τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών,

Για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X