11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Υπηρεσίες για Δρομείς : Καταχώρησε κι εσύ την επιχείρηση σου ( Αποκατάταση , Διατροφή , Φυσικοθεραπεία κ.α. )

Αποκλειστικό : Μάθε όλα τα  Πακέτα αποκατάτασης από το Cryosauna Icetube ( Αποκατάταση Μαραθωνίου και Προσφορές για Οκτώβριο και Νοέμβριο )

Συμπλήρωσε το Email σου και θα σου έρθουν αυτόματα όλα τα πακέτα!

Please wait...

Το Icetube Cryosauna Spa παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Κρυοσάουνας, Ολόσωμης / Τοπικής Κρυοθεραπείας καθώς και μασάζ, διαθέτοντας τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα – Cryoness, Kriosan30, iRest.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του θα κατανοήσει τις ανάγκες σας σαν αθλητής, είτε είστε επαγγελματίας είτε όχι, και θα σας βοηθήσει να πετύχετε του στόχους σας, όποιοι και αν είναι αυτοί με πιο ασφαλή και γρήγορο τρόπο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

  • Cryosauna – Ολόσωμη Κρυοθεραπεία
  • CryoLocal – Τοπική Κρυοθεραπεία
  • Zero Gravity – Αθλητικό και Μυοχαλαρωτικό Μασάζ σε συνθήκες Μηδενικής Βαρύτητας
air-bags
Zero Gravity by Cryosauna Icetube

Με την Κρυοσάουνα και την Ολόσωμη Κρυοθεραπεία δημιουργούμε υπεραιμία στο σώμα με ταυτόχρονη παραγωγή ενδορφινών, ενζύμων, ντοπαμίνης και αδρεναλίνης. Το αποτέλεσμα είναι να αποφεύγονται τραυματισμοί κατά τη διάρκεια αγώνων και προπονήσεων, να αποκτούμε περισσότερη δύναμη και ενεργεία, να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός μας και να απομακρύνεται το γαλακτικό οξύ από το μυϊκό μας σύστημα. Επίσης καταστάσεις όπως θλάσεις, τενοντίτιδες και φλεγμονές αντιμετωπίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

cryosauna-830x414
Η Μαρία Πολύζου και ο Κώστας Δρόσσος στο Cryosauna Icetube

Με την Τοπική Κρυοθεραπεία εστιάζουμε σε άμεσα προβλήματα όπως φλεγμονές, θλάσεις, τενοντίτιδες, κακώσεις, ενδομυϊκά αιματώματα και μετεγχειρητικές καταστάσεις, δημιουργώντας τοπική υπεραιμία και αντιφλεγμονώδη δράση με αποτέλεσμα την γρήγορη αποκατάσταση και την επιστροφή σε προπονήσεις και αγώνες. Σε συνδυασμό με την Κρυοσάουνα τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο γρήγορα.

Με το Zero Gravity κάνουμε Μασάζ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας εστιάζοντας είτε σε σημεία που έχουν δεχθεί μεγάλη καταπόνηση (προπονήσεις / αγώνες, στάση σώματος, τραυματισμοί) είτε σε ολόκληρο το σώμα μας χαλαρώνοντας του μύες μας, βοηθώντας να επανέλθουμε γρήγορα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αν θέλεις και εσύ να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία CryoBoosting & CryoRecovery δεν έχεις παρά να κλείσεις ραντεβού και να επισκεφθείς το Icetube Cryosauna Studio & Spa.

Τηλέφωνο για Ραντεβού/Πληροφορίες 2108949823

Website : www.cryosauna-icetube.gr

Facebook : Cryosauna Icetube

Address : Γρηγορίου Λαμπράκη 54 , Γλυφάδα ( Είσοδος από Ομήρου )