Running-Magazine-Logo

Aγώνας τριάθλου ολυμπιακών αποστάσεων «Ocean Lava Rhodes» – 30 Οκτωβρίου 2016 | Ρόδος

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στις 30 Οκτωβρίου η όμορφη Ρόδος μας περιμένει με τον απίθανο αγώνα ολυμπιακών αποστάσεων «Ocean Lava Rhodes»!

Δες περισσότερα στο OceanLavaRhodes.com εδώ!

 

Ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να συμμετάσχει σε όλα τα αγωνίσματα του προγράμματος, έχει τη δυνατότητα να είναι μέλος κάποιας ομάδας σκυταλοδρομίας για ένα απ’ αυτά την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά μέσω του oceanlavarhodes.com συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα με τα άτομα που θα την απαρτίζουν.

Κατά σειρά στη διοργάνωση θα διεξαχθούν 1500μ. κολύμβηση, 10.000μ. τρέξιμο και 40χλμ. ποδηλασία.
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες:

Προϋποθέσεις Εγγραφής
Η εγγραφή είναι ανοιχτή σε κάθε αθλητή άνω των 18 ετών. Το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να ολοκληρώσει το τρίαθλο ολυμπιακής απόστασης, μέσα στον επιτρεπόμενο χρόνο, που καθορίζεται από τον οργανωτική επιτροπή του Ocean Lava Rhodes Olympic Triathlon.
Προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η καταχώριση της συμμετοχής είναι η υπογραφή της φόρμας Αποποίησης Ευθύνης, τις ημέρες πριν από τον αγώνα.

Κόστος Συμμετοχής και Ακύρωσης
Ατομική Συμμετοχή
Κόστος:
Μέχρι και 30/09/2016: 45€
Μέχρι και 15/10/2016: 55€
Μέχρι και 24/10/2016: 65€

Πρόστιμο Ακύρωσης:
Μέχρι και 30/09/2016: cost: – 25€
Μέχρι και 15/10/2016: cost: – 30€
Μέχρι και 24/10/2016: cost: – 35€
Ομάδες Σκυταλοδρομίας των 2 ή 3 ατόμων

Κόστος:
Μέχρι και 24/10/2016: 60€
Πρόστιμο Ακύρωσης:
Μέχρι και 24/10/2016: cost: – 30€

Ζώνη Αλλαγής
Η ζώνη αλλαγής θα στηθεί στην πλατεία ανάμεσα στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου. Στο ίδιο σημείο είχε στηθεί η ζώνη αλλαγής στον αγώνα τριάθλου στα Island Games 2007.

Κολύμβηση: 2 Γύροι από 750μ.
Το κολύμπι θα διεξαχθεί στην κεντρική παραλία της πόλης της Ρόδου, πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η εκκίνηση του αγώνα θα είναι στο σημείο της παραλίας απέναντι από το περίφημο Τραμπολίνο, ένα πολύ γνωστό και δημοφιλές μέρος της κεντρικής παραλίας.

Ποδηλασία: 4 Γύροι από 10χλμ.
Το ποδηλατικό σκέλος, θα ξεκινήσει από την έξοδο της ζώνης αλλαγής. Οι αθλητές θα ποδηλατήσουν ακολουθώντας την ακτογραμμή προς το ξενοδοχείο Rodos Palace, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού.

Σε κάποιο σημείο, πριν από το ξενοδοχείο, θα κάνουν μια αναστροφή και θα συνεχίσουν πίσω, προς τη ζώνη αλλαγής. Θα κάνουν ποδήλατο μέσα από τη μαρίνα του κέντρου της πόλης προς το τουριστικό λιμάνι. Πριν από το λιμάνι θα κάνουν μια αναστροφή για να επιστρέψουν στη ζώνη αλλαγής, ολοκληρώνοντας έτσι ένα γύρο των 10 χιλιομέτρων.

Τρέξιμο3 Γύροι από 3.3 Km
Η διαδρομή του τρεξίματος, ξεκινάει στη έξοδο της ζώνης αλλαγής. Οι αθλητές θα ακολουθήσουν τον παραλιακό δρόμο προς το τουριστικό λιμάνι, πάνω στον ξύλινο πεζόδρομο, στη συνέχεια θα μπουν στην Μεσαιωνική Πόλη και θα τρέξουν μέχρι την Πλατεία Σιντριβανιού, στην αρχή της οδού Σωκράτους, όπου και θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν στην ζώνη αλλαγής από την ίδια διαδρομή.

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X