Running-Magazine-Logo

5α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10000μ. 2016 -1 Οκτωβρίου |Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Τα ΛΙΟΦΙΛΙΑ είναι ένας αγώνας δρόμου 10.000μ σε στίβο που απευθύνεται σε elite αλλά και ερασιτέχνες δρομείς. 

ΛΙΟΦΙΛΕΙΑ 2016 –1 Οκτωβρίου @ 18:0021:00
Η ιδέα των “ΛΙΟΦΙΛΙΩΝ” γεννήθηκε το Φθινόπωρο του 2012 με αφορμή την ανάγκη ύπαρξης ενός αγωνιστικού “τεστ” αξιολόγησης των μελών του MARATHON CLUB. Tο πρώτο event πραγματοποιήθηκε την 15 Δεκεμβρίου 2012 στην βάση του CLUB το Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου έχοντας “άτυπο” χαρακτήρα και με την συμμετοχή 23 δρομέων μελών του CLUB και μερικών φίλων.

Η διαφορετική και μοναδική εμπειρία ενός αγώνα 25 στροφών εντός Σταδίου «αγαπήθηκε» από τους ερασιτέχνες δρομείς με αποτέλεσμα την καθιέρωση του event. Το όνομα ΛΙΟΦΙΛΙΑ προέρχεται από την εταιρία Συστημάτων Αλουμινίου LIOFIL GROUP (δηλώνει τα αρχικά των ιδρυτών της, Γιάννη Λιοφάγου και Νίκου Φιλιππούση) με μακροχρόνια πορεία μιας οικεγενειακής επιχείρησης που διαθέτει εμπειρία, δύναμη, ποιότητα και τεχνογνωσία. Ο Γιάννης Λιοφάγος ο «επίτημος» Πρόεδρος του MARATHON CLUB και ο συνέταιρος του Νίκος Φιλιππούσης στέκονται δίπλα μας, στηρίζουν όλες τις δραστηριότητες του CLUB, ενθαρρύνοντας παράλληλα τις προσπάθειες των μελών μας.

Τιμητικά λοιπόν δόθηκε το όνομα «ΛΙΟΦΙΛΙΑ» στο event που αγαπήθηκε και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με περισσότερες συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία (23 συμμετοχές το 2012, 37 συμμετοχές το 2013, 72 συμμετοχές το 2014 και 118 το 2015).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ

  • Όι ΑΘΛΗΤΕΣ πρέπει να παραβρίσκονται στη Γραμματεία των αγώνων 45 λεπτά πριν από την εκκίνηση της σειράς τους για την παραλαβή του chip χρονομέτρησης, του αριθμού συμμετοχής και οδηγιών για τον αγώνα.

  • Το ΖΕΣΤΑΜΑ θα πραγματοποιηθεί στις 2 εξωτερικές διαδρομές του Σταδίου για την διευκόλυνση των αθλητών που θα αγωνίζονται παράλληλα  και παρακαλούμε για τη βοήθεια σας στην αυστηρή τήρηση της διαδικασίας.
  • Για την ΕΙΣΟΔΟ στον ΑΓΩΝΑ οι ΑΘΛΗΤΕΣ πρέπει να παραβρίσκονται στο χώρο της Γραμματείας (μαζί με την αγωνιστική τσάντα και τα ρούχα τους) 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα  εκκίνησης της σειράς τους.
  • Μετά τον ΑΓΩΝΑ θα υπάρχουν προϊόντα αποκατάστασης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αριστερά του τερματισμού.
  • Τα προιόντα αποκατάστασης είναι χορηγία των εταιριών:

OUTRUN, X-TREME STORES, NEW LIFE, COMPRESSPORT, BODYWISH STUDIO, L.A TRAINING & FITNESS CENTER, ΦΟΥΡΝΟΙΑΛΕΤΡΑΣ.

  • Το ποιό σημαντικό όλων είναι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της διοργάνωσης. Μήν ξεχάσουμε να φέρουμε όλοι, συμμετέχοντες και θεατές, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, προσφορά προς το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου που μας παρέχει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για την διεξαγωγή του event.
  •  

dimotiko-stadio

 

Στο παραπάνω γράφημα μπορείτε να δείτε το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου με τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την διεξαγωγή του Αγώνα

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X