Running-Magazine-Logo

2ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Nea Smyrni Historic Run 2016 – 2 Οκτωβρίου | Νέα Σμύρνη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η Νέα Σμύρνη “τρέχει” για δεύτερη χρονιά στην Ιστορία με τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης Nea Smyrni Historic Run που φέτος θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου 2016.

 

Με αφορμή τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 11.30 στον πολιτιστικό πολυχώρο πολιτισμού “Γαλαξίας”, στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

Τον Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης -το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Αττική μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας-

διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν ο Πρωταθλητής Μαραθωνίου, Κώστας Πούλιος και η Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου και Τριάθλου, Ντενίζ Δημάκη. Επίσης θα μιλήσουν ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, o αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν, η εντεταλμένη σύμβουλος Αθλητισμού στο Δήμο Νέας Σμύρνης Ιωάννα Καρυοφύλλη και ο τεχνικός διευθυντής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Βαγγέλης Παπαποστόλου. Τον ΣΕΓΑΣ θα εκπροσωπήσει ο γ.γ. του Συνδέσμου Γιάννης Μαμουζέλος και τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών η πρόεδρός του Βούλα Κοζομπόλη. Η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη -που θα είναι επίσης παρούσα στη συνέντευξη Τύπου- θα είναι φέτος πρέσβειρα του Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ που θα διοργανώνεται ειδικά για μαθητές και παιδιά.

Ο Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης αποτέλεσε μια πρωτόγνωρα επιτυχημένη διοργάνωση με περισσότερους από 3.500 χιλιάδες δρομείς και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό της αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ). Τον Αγώνα υποστήριξαν ενεργά τοπικοί φορείς, όπως ο Πανιώνιος ΓΣΣ, ο Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και η Νεότητα Ερυθρού Σταυρού.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Τόπος: Νέα Σμύρνη,Πλατεία Νέας Σμύρνης, Πολυχώρος Γαλαξίας.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

  • Παρασκευή 30.09.16 και Σάββατο 1.10.16 από τις 10:00 – 20:00

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip χρονομέτρησης (μόνο για τους αγώνες 10 Χλμ. και 5 Χλμ.), καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Σε κάθε χιλιόμετρο των αγωνιστικών διαδρομών, θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα Δρόμου 10 Χλμ. είναι 1:30 ώρες (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα μέχρι τις 10:30).

Για τον Αγώνα δρόμου 5 Χλμ. είναι 1:00 ώρα (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα μέχρι τις 11:45)

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

• Κατά μήκος της διαδρομής των 10 Χλμ. θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης των δρομέων, στο 2,5 χλμ., στο 5ο χλμ. και στο 7,5 χλμ. (στο 7,5 χλμ. θα διατίθεται και ισοτονικό ποτό).

• Κατά μήκος της διαδρομής των 5 Χλμ. θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης των δρομέων, στο 2,5ο χλμ.

• Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους συμμετέχοντες στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό

• Επιπλέον, διατίθενται ισοτονικά ποτά και αναψυκτικά στους συμμετέχοντες στον Τερματισμό

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.neasmirnihistoricrun.gr.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X