Running-Magazine-Logo

1ος αγώνας δρόμου « Acheloos Run »2016 – 1Οκτωβρίου | Αιτωλοακαρνανία

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σύλλογος Δρομέων «Oiniades Running Team σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, «Αναπτυξιακή Δράση Οινιάδων» διοργανώνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Acheloos Run».
Σε μία μαγευτική περιοχή της Αιτωλοακαρνάνικης πεδιάδας, δίπλα στα ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά του Αχελώου ποταμού, κοντά στην Αρχαία πόλη των Οινιάδων που φιλοξενεί κάθε χρόνο ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου, αλλά και δίπλα από Βυζαντινά μνημεία όπως εκείνο της Επισκοπής Μάστρο, οι δρομείς θα τρέξουν στους αγώνες των 10.000μ ή των 5.000μ. περνώντας πάνω από τα γεφύρια του Αχελώου.
unnamed1
Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους εκείνους που αγαπάνε τον αθλητισμό, το περιβάλλον, και την ιστορία να περιπλανηθούν ανάμεσα από πανέμορφα τοπία παίρνοντας μέρος σε μια μοναδική εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν με την προκήρυξη των αγώνων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Μια αθλητική συνάντηση στις Οινιάδες, τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Acheloos Run»,  διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων «Oiniades Running Team», o δήμος ΙΠ Μεσολογγίου, η περιφέρεια Δ. Ελλάδας και ο Αίας Οινιαδών που θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.

Σε μια μαγευτική περιοχή της Αιτωλοακαρνανικής πεδιάδας, δίπλα στα ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά του Αχελώου ποταμού, κοντά στην αρχαία πόλη των Οινιαδών που φιλοξενεί κάθε χρόνο ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου, αλλά και δίπλα από Βυζαντινά μνημεία όπως αυτό της Επισκοπής Μάστρο, οι δρομείς θα τρέξουν στους αγώνες των 5.000 ή 10.000 μ. περνώντας πάνω από τα γεφύρια του Αχελώου.

Αγώνες

  • 10.000μ.
  • 5.000μ.
  • 2.500μ. δυναμικό βάδισμα.
  • 1.000μ. αγώνας για παιδιά

Ώρα εκκίνησης: 17:30 πλατεία Ηρώων (μικρή πλατεία)

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους εκείνους που αγαπούν τον αθλητισμό, το περιβάλλον και την ιστορία να περιπλανηθούν ανάμεσα από πανέμορφα τοπία παίρνοντας μέρος σε μια μοναδική εμπειρία.

Για πληροφορίες και εγγραφές:

Υπεύθυνος αγωνα :Σύρρος Κων/νος 6937 05991

Υπεύθυνος Εγγραφών:Σορογκας Χριστος 6973 384152

Υπεύθυνος Διαδρομης:Κούσουλας Εύαγγελος 6938 919839
 περισσότερα εδώ
 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X