Running-Magazine-Logo

Χάκαραν τη WADA, μεγάλα ονόματα ντοπέ!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η κάτοχος 4 χρυσών και ενός χάλκινου μεταλλίου στην ενόργανη γυμναστική, Σιμόνε Μπάιλς, οι αδελφές Γουίλιαμς και άλλοι κορυφαίοι αθλητές έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο σύμφωνα με τους «Fancy Bear», με την απόλυτη κάλυψη του WADA.

Διάβασε Επίσης : Η πιο βρώμικη κούρσα 100m όλων των εποχών

Διάβασε Επίσης : Τα 10 σκάνδαλα ντόπινγκ που συγκλόνισαν τη δρομική κοινότητα

Η Μπάιλς φέρεται να έκανε χρήση μεθυλφενιδάτης και η Σερένα Γουίλιαμς: οξικοδίνης, υδρομομορφίνης, πρεδνισόνης και μεθυλπρεδνιζολόνης, το 2010, 2014 και 2015 τα οποία φυσικά ήταν στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών του WADA. Μάλιστα, η τελευταία φέρεται σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν στη διάθεση τους οι Ρώσοι να τα έκανε με ειδική άδεια του Δρ. Στούαρτ Μίλερ, μέλους της ITF.

Η αδελφή της Βένους Γουίλιαμς από την πλευρά της ήταν θετική σε: πρεδνιζόνης, πρεδνιζολόνης, τριαμκινολόνης και φορμοτερόλ.

Οι ισχυρισμοί δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα των Fancy Bear, η οποία περιγράφει τους ισχυρισμούς ως «την κορυφή του παγόβουνου».

Ο WADA με επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε το «χτύπημα», σημειώνοντας πρόκειται για ομάδα Ρώσων χάκερ, όπως επίσης ότι λαμβάνει «πολύ σοβαρά» την επίθεση.

Προφανώς, η κίνηση αυτή είναι η ανεπίσημη απάντηση των Ρώσων για την αποκλεισμό τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X