Running-Magazine-Logo

Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκη: Δελτίο τύπου για την παρουσίαση του αγώνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

«Δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από τα Relays»

Παρουσία εμβληματικών φυσιογνωμιών του ελληνικού αθλητισμού, των χορηγών που στηρίζουν την προσπάθεια και των εκπροσώπων του ιστορικού συλλόγου Ερμής 1877, δόθηκε και επίσημα η έναρξη της προαγωνιστικής περιόδου των Βίκος Street Relays που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η πανελλαδική σειρά των αγώνων σκυταλοδρομιών και του αγώνα των 10 χιλιομέτρων, κάνει στάση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Παραλία το Σάββατο απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου, όπου περισσότεροι από 2000 συμμετέχοντες και άλλα 1000 παιδάκια αναμένεται να δημιουργήσουν μία γιορτινή ατμόσφαιρα, στον πιο σημαντικό αγώνα δρόμου της πόλης.

Ο κορυφαίος… πολυαθλητής που έχει αναδείξει η Ελλάδα, ο σπουδαίος Χρήστος Γαρέφης ο οποίος στο βιογραφικό του αναφέρεται ως Ολυμπιονίκης ιστιοπλοϊας, κολυμβητής, ποδηλάτης, πολίστας, τενίστας και αισίως παγκόσμιος πρωταθλητής τριάθλου, έδωσε το στίγμα των Βίκος Street Relays.

«Δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα για να φέρουμε τον κόσμο στον αθλητισμό. Αθλητισμός δεν είναι η επίδοση. Αθλητισμός είναι αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι. Ισορροπία. Θέλουμε να μάθουμε στον κόσμο, όχι να αθλείται αλλά να κινείται, να ιδρώνει. Αυτός είναι ο τρόπος να τους βάλουμε στον αθλητισμό και μέσα σε μια ομάδα είναι πιο εύκολο. Εγώ θα είμαι όπως κάθε χρόνο παρών, μαζί με την οικογένεια μου».

Το «ευχαριστώ» του Δήμου Θεσσαλονίκης στον Ερμή

Η συνεργασία του ιστορικού συλλόγου Ερμής 1877 με το Δήμο Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας των Βίκος Street Relays. Ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου με διπλή ιδιότητα, καθώς είναι και ο εκπρόσωπος του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός» που θα ενισχυθεί από τα Βίκος Street Relays. «Ως Δήμος Θεσσαλονίκης, υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και αυτή τη διοργάνωση του συλλόγου Ερμής 1877. Tα Βίκος Street Relays είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά το καλοκαίρι και καλούμε όλους τους δημότες μας να φτιάξουν ομάδα και να έρθουν στην πανέμορφη παραλία μας. Εμείς θα είμαστε εκεί με ομάδα για να τρέξουμε όπως κάθε χρόνο».

Η ΔΕΘ σταθερά στενός συνεργάτης του Ερμή

Στους αγώνες αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας. Ο οργανισμός ήταν ο πρώτος οικοδεσπότης (το 2014 οι σκυταλοδρομίες έγιναν στην έκθεση) και παραμένει βασικός υποστηρικτής των αγώνων. «Δράσεις όπως αυτή των  Bίκος Street Relays που κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής για εμάς είναι πολύ σημαντικές καθώς έχουμε αποφασίσει να είμαστε παρόντες σε τέτοιου είδους δράσεις που βοηθούν την Έκθεση να γίνει και πάλι… μόδα. Είναι πολύ σημαντικός ο λόγος διεξαγωγής και για άλλη μία φορά θα είμαι και εγώ παρών στον αγώνα για να τρέξω».

Από την θάλασσα στο δρόμο για τον Άγιο Στυλιανό

Σχεδόν 40 χρόνια συμπληρώνει στην ιστιοπλοΐα ο Ιορδάνης Πασχαλίδης. Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 470, μαζί με τον Κωνσταντίνο Τριγκώνη τα τελευταία έξι χρόνια είναι κυρίαρχοι σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατηγορία των τορνέιντο. Αφήνοντας για λίγο την αλμύρα της θάλασσας, θα φορέσει τα αθλητικά του παπούτσια για να συμμετάσχει και αυτός στον αγώνα, χωρίς να απομακρυνθεί από την αγαπημένη του θάλασσα, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πανέμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης. «Έχουμε έναν πολύ καλό σκοπό, να ενισχύσουμε τον Άγιο Στυλιανό. Εμείς που λόγω των αθλημάτων μας γυρίζουμε όλον τον κόσμο, βλέπαμε όλα όσα γίνονται στο εξωτερικό και το είχαμε καημό που η πόλης μας η Θεσσαλονίκη δεν είχε τίποτα. Τώρα, ο Ερμής βάζει την πόλη μας στον αθλητικό χάρτη της Ευρώπης. Τον ευχαριστούμε πολύ».

Κουρκουρίκης: «Ο αγώνας που έγινε η διασκέδασή μας»

Από έναν αγώνα που διεξάγεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δε γίνεται να απουσιάζει ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Γιάννης Κουρκουρίκης. Καθώς τα Bίκος Street Relays να αποτελούν τον αγώνα που ο ίδιος ευχαριστιέται περισσότερο από όλους. «Συμμετέχω στα Βίκος Street Relays από την ημέρα που ακόμα ήταν απλά μια ιδέα. Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό που δίνει άλλη διάσταση στο τρέξιμο το οποίο είναι μοναχικό. Από τη στιγμή που ομαδοποιήθηκε έγινε κάτι διαφορετικό. Έγινε διασκέδαση. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να τρέχεις με την παρέα σου και να νιώθεις ευχάριστα. Ιδίως εδώ στη Θεσσαλονίκη, η διεξαγωγή του αγώνα είναι κάτι το μοναδικό, καθώς γίνεται στην καταπληκτική παραλία μας. Από τον περσινό αγώνα δεν μπορώ να ξεχάσω το χαμόγελο όλων όσοι συμμετείχαν. Αυτό θα δούμε και φέτος».

Γράβαλος: «Τα Relays θα μεγαλώνουν συνεχώς»

Στο πάνελ των ομιλιτών βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Ερμή 1877, Δημήτρης Γράβαλος. Από τους κορυφαίους 400αρηδες στην ιστορία του ελληνικού στίβου, είναι προπονητής του Ερμή έχοντας αναλάβει να μάθει τα μυστικά του στίβου σε μία νέα γενιά αθλητών. «Από την πλευρά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΔΕΘ, το Δήμο Θεσσαλονίκης και φυσικά το σύλλογο μου, Ερμή 1877 για την πρωτοβουλία. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις μικρούς και μεγάλους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και την άσκηση. Είμαι σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια τα Βίκος Street Relays θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν».

Ραμπέα Ιατρίδου: «Παίρνουμε ενέργεια από τα παιδιά»

Σημαντικός συνεργάτης του Ερμή 1877, είναι ο Σύλλογος Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών ο οποίος δίνει το αγωνιστικό παρόν σε όλους του αγώνες των Relays σε όλη την Ελλάδα. Το σύλλογο στην παρουσίαση εκπροσώπησε η υπερδραστήρια πρόεδρος Ραμπέα Ιατρίδου. «Αυτό που θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ως σύλλογος, είναι πως ο αθλητισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης και οι σκυταλοδρομίες έχουν μια παιδικότητα….είναι σαν παιχνίδι. Για το λόγο αυτό, συμμετέχουμε πολύ ενεργά και στα Kids Relays που για εμάς είναι ιδιαίτερα ευχάριστο κομμάτι, γιατί η ενέργεια που παίρνουμε από τα μικρά παιδιά είναι πολύ σημαντική».

Από την πηγή στην καρδιά και στον αθλητισμό

Η εταιρεία Βίκος, ονομαστικός χορηγός των σκυταλοδρομιών έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμη με τον αθλητισμό μέσα από τη δράση που έχει αναπτύξει στις σκυταλοδρομίες, κάνοντας πράξη το σύνθημα της εταιρείας, «Από την πηγή, στην καρδιά».

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας, Αντώνης Χατζηγεωργίου  αναφέρθηκε στην επιτυχία των αγώνων. «Σε κάθε πόλη που διεξάγεται ο αγώνας γίνεται μια γιορτή. Ευχαριστούμε το Δήμο Θεσσαλονίκης και τη ΔΕΘ και ειδικότερα ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που στηρίζουν την προσπάθεια ως πρεσβευτές. Αποτελούν πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας και αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας να τους έχουμε στο πλευρό μας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια του Ερμή».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Renault, εκ των βασικών χορηγών των σκυταλοδρομιών, Γιώργου Τελετινιάδη. «Από έναν αγώνα που προάγει το μήνυμα της ανθρωπιάς και της συνεργασίας, εμείς σαν εταιρεία δεν μπορούσαμε να απουσιάζουμε. Στηρίζουμε κάθε είδους τέτοια προσπάθεια που γίνεται στον αθλητισμό».

Από το γραφείο ενημέρωσης

Τηλέφωνο: 6944 261 865

Email: media@ermis1877.gr

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X