11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ο «Αρσάκειος Δρόμος» διοργανώνεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στις 09.00 το πρωί. Μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές, γονείς, απόφοιτοι των Αρσακείων Σχολείων, γονείς και μαθητές των Σχολείων του Δήμου Διονύσου, καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Ο «Αρσάκειος Δρόμος» θα περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, και αμέσως μετά αγώνα δρόμου 900 μέτρων μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων, για μαθητές 9-12 ετών. Το κόστος συμμετοχής για τους δρομείς των 5 χιλιομέτρων θα είναι συμβολικό (5 ευρώ), ενώ οι μικροί δρομείς θα προσφέρουν τρόφιμα, με τα οποία θα ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου. Πρέπει να τονιστεί ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 1500 για τον δρόμο των 5 χιλιομέτρων και 300 για τον δρόμο των 900 μέτρων.

Από τις 15 Ιουλίου θα μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα του αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.arsakeiosdromos.gr, στην οποία θα αναρτώνται πληροφορίες για τον αγώνα και μέσω της οποίας θα γίνεται η εγγραφή των δρομέων και η καταβολή του τέλους συμμετοχής.

Περισσότερα στο site :www.arsakeiosdromos.gr