Running-Magazine-Logo

Syros City Trail 2016 – 3 Σεπτεμβρίου | Σύρος

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η διοργανώτρια αρχή του 2ου αγώνα πόλης: Syros City Trail βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα εγγραφών. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του αγώνα στο www.syroscitytrail.gr και να πληροφορηθούν για της διαδρομές, τις παροχές και τους τρόπους συμμετοχής.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17:30, στην Ερμούπολη της Σύρου θα διοργανωθεί για συνεχόμενη χρονιά, αγώνας τρεξίματος μέσα από τα σοκάκια της πόλης και τα ‘άπειρα’ σκαλιά που την απαρτίζουν! Στόχος της Διοργανώτριας αρχής είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της γεωγραφικής μοναδικότητας της Σύρου και ειδικότερα της Ερμούπολης.

ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ με 3.700 σκαλοπάτια

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στις 17:30 στην Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης θα δοθεί η εκκίνηση του 2ου αγώνα πόλης: Syros City Trail! Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να τρέξουν μια απόσταση 10χλμ με 3.700 σκαλοπάτια και συνολική υψομετρική 314μ μέχρι να καταλήξουν και πάλι στην Πλατεία Μιαούλη.

 

ΑΓΩΝΑΣ 4 ΧΛΜ με 1.400 σκαλοπάτια

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στις 17:30 στην Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης θα δοθεί η εκκίνηση του 2ου αγώνα πόλης: Syros City Trail! Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να τρέξουν μια απόσταση 4χλμ με 1.400 σκαλοπάτια και συνολική υψομετρική 134μ μέχρι να καταλήξουν και πάλι στην Πλατεία Μιαούλη.

 

AΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ 800 Μ

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στις 16:50 στην Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης θα δοθεί η εκκίνηση του 2ου αγώνα πόλης: Syros City Trail! Ο παιδικός αγώνας καλύπτει μια απόσταση 800μ και συναντά μόλις 10 σκαλοπάτια.

 

CYCLADES TRAIL CUP

Η διοργανώτρια αρχή του 2ου αγώνα πόλης: Syros City Trail σας ενημερώνει ότι ο αγώνας της Σύρου περιλαμβάνεται στο πρώτο Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος Κυκλάδων με χαρακτηριστικό τίτλο : Cylades Trail Cup. Οι αθλητές που θα τερματίσουν τον αγώνα των 10χλμ, θα λάβουν βαθμολογία για το Πρωτάθλημα. Οι οροί και ο τρόπος βαθμολόγησης έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος: www.cycladestrailcup.gr

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

www.syroscitytrail.gr  –   https://www.facebook.com/syroscitytrail/  –   τηλ: 693.99.19.752

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X