Running-Magazine-Logo

7ος ετήσιος αγώνας Δρό.Με.Α. Racing 5 χλμ ‘Run the park’ 2016 – 11 Σεπτεμβρίου |Λευκωσία

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing διοργανώνει 7ο ετήσιο αγώνα δρόμου 5 χλμ στο πάρκο Αθαλάσσας (200 μ από την είσοδο του πάρκου πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας), στις 11/9/2016.

 

Συν-διογανωτές του αγώνα είναι ο Δήμος Αγλαντζιάς – Aglantzia Municipality και ο Pasykaf Cyprus

Στον αγώνα των 5 χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από 16 ετών και άνω και οι εγγραφές μπορούν να γίνουν διαδικτυακά στο www.dromearacing.com, αλλά και επί τόπου την ημέρα του αγώνα μεταξύ 7:00 – 8:00 πμ. (Απαιτείται συναίνεση γονέα για άτομα κάτω των 18 ετών). Το κόστος συμμετοχής είναι 10 Ευρώ και η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8:30 πμ.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 5 χλμ με την εγγραφή τους θα λάβουν δώρο αθλητικό παγουράκι καθώς και μετάλλιο του αγώνα με τον τερματισμό τους. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ για ενίσχυση των υπηρεσιών που παρέχει στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και αγώνας 800 μ για παιδιά μέχρι 15 ετών, με δωρεάν συμμετοχή. Εγγραφές θα γίνονται την ημέρα του αγώνα από τις 7:00 – 8:00 πμ. Η εκκίνηση των 800 μ θα δοθεί στις 9:20 πμ. (απαιτείται γραπτή συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα).

Ο αγώνας πέραν από τον στόχο της δημιουργίας ευκαιριών κοινωνικού αθλητισμού σε όλη την κοινωνία, θέλει παράλληλα να στείλει και ένα ηχηρό μήνυμα προστασίας των πάρκων της Κύπρου, τα οποία αποτελούν πνεύμονες οξυγόνου και ιδανικούς χώρους για αθλητισμό σε κάθε πόλη.

Τον αγώνα στηρίζει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA, η Webarts, και είναι υπό την αιγίδα της Koeas Cyprus

Διαδικτυακή εγγραφή μπορεί να γίνει απο την ιστοσελίδα του Σωματείου.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X