Running-Magazine-Logo

5ος Ημιμαραθώνιος ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2016 – 4 Σεπτεμβρίου |Σχηματάρι

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στη μνήμη πεσόντων αεροπόρων

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τανάγρας (ΔΗΚΕΤ), με τη βοήθεια δραστήριων συλλόγων της περιοχής (ΣΔΥΜ Θήβας, Σύλλογος Γυναικών Σχηματαρίου <<Η Αντιγόνη>>, ΕΔΥΣχηματαρίου κ.α.), φορέων (114 Πτέρυγα Μάχης) και χορηγών διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, δηλαδή την 4η Σεπτεμβρίου 2016 αγώνα 21 χιλιομέτρων . 5ος Ημιμαραθώνιος ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

Ο αγώνας των 21 χιλιομέτρων ξεκινά από των άγαλμα στη μνήμη πεσόντων αεροπόρων απέναντι από το 1ο Νηπιαγωγείο Σχηματαρίου. Οι αθλητές θα τρέξουν, περνώντας αρχικά μέσα από το Σχηματάρι, περιμετρικά τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), θα φτάσουν μέχρι τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Οινοφύτων – Σχηματαρίου, κατόπιν στην περιοχή της Αρχαίας Τανάγρας, στο χωρίο της Σύγχρονης Τανάγρας, όπου θα δουν και το άγαλμα προς τιμή του αεροπόρου Μπεσύρη Κωνσταντίνου, ο οποίος κάηκε μέσα στο αεροπλάνο του στην προσπάθειά του να μην πέσει μέσα στο χωρίο και προξενήσει καταστροφή. Στη συνέχεια, ακολουθώντας συνεχώς πορεία περιμετρικά του Αεροδρομίου της Τανάγρας περνούν μπροστά από την Πύλη της 114 Π.Μ. και μετά  ακολουθώντας το νότιο παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού θα τερματίσουν στο προαύλιο του 2ου Δημοτικό σχολείου  Σχηματαρίου, επί της οδού Γιάννη Ρίτσου, δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:30 στο χώρο μπροστά από το 1ο Νηπιαγωγείο Σχηματαρίου.

Χορηγοί θα προσφέρουν εδέσματα και αναψυκτικά στους αθλητές, εθελοντές θα δείχνουν το δρόμο στις διασταυρώσεις και θα γίνει και μια μικρή τελετή λήξης μετά τη βράβευση των πρώτων αθλητών.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X