Running-Magazine-Logo

3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου « Βρυσεάδα » 2016 – 11 Σεπτεμβρίου |Αναβρυτή

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής. 3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου « Βρυσεάδα » 2016. Ο αγώνας έχει μήκος 30 χλμ και κινείται στον ορεινό όγκο του «αρσενικού βουνού», του ανατολικού Ταϋγέτου.

Η διαδρομή είναι κυκλική με αφετηρία και τερματισμό το σχολείο της Αναβρυτής, οπού βρίσκονται το Βοτανολογικό και το Γεωλογικό Μουσείο του Ταϋγέτου, το Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου και η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, όπου θα προσφερθεί πρωινό και μετά τον τερματισμό  ελαφρύ γεύμα στους αθλητές.

 

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος τόσο ανεξάρτητοι αθλητές, όσο και αθλητές συλλόγων, οι οποίοι καλύπτουν τις απαιτήσεις του κανονισμού του αγώνα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας, για να αποφευχθεί η ρύπανση του δάσους γι αυτό πρέπει οι συμμετέχοντες να φροντίσουν να έχουν κατάλληλο εξοπλισμό (παγούρια με φαρδύ στόμιο, ασκούς νερού πλάτης κτλ) ώστε να τα γεμίσουν από τις πηγές που θα συναντήσουν. Ωστόσο στην αφετηρία θα προσφερθούν ισοτονικά ποτά και μπάρες δημητριακών στους συμμετέχοντες.

Στην διαδρομή θα υπάρχουν 9 σταθμοί ελέγχου για την καταμέτρηση των αθλητών και την παροχή βοήθειας σε ότι χρειαστούν.

Ως μέγιστος αριθμός συμμετοχών ορίζονταιι οι 100 αθλητές.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί και θα έχει χρονική διάρκεια εμπρόθεσμου τερματισμού 6,5 ώρες (λήξη 15:30).

Οι αθλητές πρέπει να προσέλθουν στην γραμματεία για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής τους τουλάχιστον μέχρι τις 08:30 το πρωί του αγώνα.

Στους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί έπαθλο αλλά όλοι όσοι τερματίσουν  θα παραλάβουν μετάλλιο συμμετοχής στον αγώνα και αναμνηστικό δώρο .

Όποιος αθλητής, λοιπόν, θέλει να συμμετάσχει, πρέπει να καταβάλει ως εγγύηση το ποσό των 20,00 €, τα οποία θα του επιστραφούν κατά την παρουσία του, την ημέρα του αγώνα. Εάν δεν εμφανιστεί, τα χρήματα θα πάνε στο ταμείο του Συλλόγου που διοργανώνει τον αγώνα.

Λογαριασμός κατάθεσης: Τράπεζα Πειραιώς 6340010337949
IBAN:GR22 0171 3400 0063 4001 0337 949

Δικαιούχοι Κατσίχτης Γεώργιος και Μπαγιώκος Αθανάσιος
Στην κατάθεση να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας όπως το έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής.
‘Εγκυρες δηλώσεις θεωρούνται αυτές που έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά με την κατάθεση στο λογαριασμό των 20,00 €..

Για να δηλώσετε  συμμετοχή χρειάζεται να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του blog ( δήλωση συμμετοχής ) Στις δηλώσεις θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, η ημερομηνία γέννησης, στοιχεία επικοινωνίας ( τηλέφωνο / e-mail ), η ιδιότητα σας (ανεξάρτητος η όχι) και το επιθυμητό μέγεθος μπλούζας.

 

Για την οργανωτική επιτροπή

 

Μπαγιώκος Αθανάσιος

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X