Running-Magazine-Logo

3ος Αγώνας Δρόμου και Περιπατητικός Αγώνας Κορινού 2016 – 27 Αυγούστου |Κορινό Πιερίας

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

3ος Αγώνας Δρόμου και Περιπατητικός Αγώνας Κορινού 2016Οι πολιτιστικοι συλλογοι του Κορινου(Ανατολικορωμυλιωτων-Ποντιακος-Μορφωτικος-Κουμπαγιωτων) σε συνεργασια με τους πτυχιουχους καθηγητες φυσικης αγωγης του ν.Πιεριας διοργανωνουν για 3η συνεχομενη φορα τον αγωνα των 10χλμ καθως και τον περιπατητικο των 5χλμ στον πανεμορφο Κορινο.

Η διαδρομη ειναι επιπεδη,γινεται περιμετρικα του χωριου αναδεικνυοντας τα χαρακτηριστικα της περιοχης και καταληγει στην πλατεια δημαρχειου,απ οπου θα δοθει φυσικα και η εκκινηση.

Σαββατο 27 Αυγουστου στις 19:00 το δημοτικο διαμερισμα  Κορινου-Πιεριας περιμενει να στηριξετε την προσπαθεια μας.Τηλεφωνο συμμετοχων 6932476890(Μπαναλης Παναγιωτης)mail:bapakorinos@yahoo.gr.Η τιμη για τα 10 χλμ ειναι 5 ευρω και για τα 5 χλμ 3 ευρω.Μεταλλια θα δοθουν σε ολους μαζι με τοπικα φρουτα και εμφιαλωμενα νερα.

Η Πιερία συνδυάζει μοναδικά τις υπέροχες παραλίες με τα επιβλητικά βουνά και για αυτό είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές και το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι.

Η παραλία Κορινού απέχει 8 χλμ. από την Κατερίνη και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς στην Πιερία. Διαθέτει πλατιά αμμώδη ακτή μήκους πολλών χιλιομέτρων με λεπτή, καθαρή άμμο και ρηχή θάλασσα και βραβεύεται επί σειρά ετών με τη Γαλάζια σημαία.

Υπάρχει σύνδεση με το αστικό λεοφορείο Κατερίνης κάθε ώρα με Παραλία και Ολυμπιακή ακτή, όπως επίσης και σύνδεση με την Κατερίνη κάθε ώρα με το Κτελ Πιερίας.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X