Running-Magazine-Logo

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου (Σαπάρεβα Μπάνια /Βουλγαρία) 2016 – 4 Σεπτεμβρίου

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου (Σαπάρεβα Μπάνια /Βουλγαρία)

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στης 4 Σεπρεμβρίου 2016. Περισσότερα στο site www.segas.gr

Σαπάρεβα Μπάνια /Βουλγαρία

Sapareva μπάνιο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Βουλγαρίας σε 750 μέτρα υψόμετρο, ακριβώς κάτω από τις βόρειες πλαγιές του μεγαλόπρεπου βουνά Ρίλα και καταλαμβάνει το βορειοανατολικό τμήμα της περιοχής Κιουστεντίλ, συνορεύει με τους δήμους και Ρίλα Dupnitsa. Η συνολική έκταση 180,8 τετραγωνικών χιλιομέτρων, με πληθυσμό 9.000 κατοίκους και περιλαμβάνει πέντε χωριά: Sapareva χωριά μπάνιο Saparevo, Ovchartsi, Resilovo και Panichishte θέρετρο στην πιο όμορφη περιοχή της Rila ίδιο όνομα.
Εκτός από τα φυσικά αξιοθέατα του Sapareva Bath είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές. Η πόλη Sapareva λουτρό ελατήρια πιο hot μεταλλικού νερού στην Ευρώπη 103 ° C. Εδώ είναι το μοναδικό στο είδος του στην θερμοσίφωνας Βαλκανική Χερσόνησο – μια αξιόλογη φυσικό φαινόμενο.
Συγκοινωνιακές συνδέσεις και τη γεωγραφική θέση του Δήμου είναι πολύ ευνοϊκές για την ανάπτυξη του τουρισμού. Το δημοτικό κέντρο – Sapareva μπάνιο, απέχει 60 χλμ. από την επαρχιακή πόλη Κιουστεντίλ και 70 χλμ. πρωτεύουσα Σόφια της Βουλγαρίας, μόλις 15 χλμ ανατολικά της Dupnitsa.

Ιερό της αρχαίας θεραπευτές θεότητες

Στην περιοχή της ιαματικές πηγές, όπως προκύπτει από τα πολυάριθμα αρχαιολογικά ευρήματα, το αρχαίο ιερό ανεγέρθηκε προς τιμήν του Ασκληπιού. Θα αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στην αρχαιότητα για τη θεραπευτική δύναμη των μεταλλικών νερών που απορρέουν από την οποία έλαβε θεραπεία ή ανακούφιση από τον πόνο σε πολλούς ανθρώπους. Της δημοτικότητάς του στον αρχαίο κόσμο και μιλούν πολλές επιγραφές σε θρησκευτικά αντικείμενα και αναθηματικές δισκία διαφόρων θεοτήτων με αφιερώματα στον Ασκληπιό.
Από το αρχαίο ιερό στο μπάνιο Sapareva έρχεται και ένα αναθηματικό δισκίο τρεις νύμφες. Οι τρεις θεές φορούν μακριά παλτά διπλό περιστοιχισμένη. Οι εικόνες από τις τρεις νύμφες που βρίσκονται συχνά κοντά στις ιαματικές πηγές που χρησιμοποιούνται από τους Ρωμαίους και μπάνια είναι σχεδιασμένα ως ένα θεραπευτικό στόχο για τους πολίτες και στρατιώτες.

Ρωμαϊκά λουτρά ορυκτών

Πολυάριθμες παλαιά νομίσματα από τους Ρωμαϊκούς χρόνους, βρέθηκε στην πόλη Sapareva λουτρό καταθέτουν για κάτι περισσότερο από την ύπαρξη ιερού των θεοτήτων επούλωση. Οι Ρωμαίοι γνώριζαν από πολύ νωρίς τις θεραπευτικές ιδιότητες των μεταλλικών νερών και χρησιμοποιούνται τα πιο αποτελεσματικά. Μόλις ενισχύσει την εξουσία της στη Θράκη, την επεξεργασία και ιαματικές πηγές στο Germanea, τους συνέλαβαν και έκτισε εκεί ένα είδος σανατόριο για τη θεραπεία και τις διαδικασίες τους πολίτες ozdravitelnovodni, στρατιώτες, διοικητές, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκρατόρων.

Μεσαιωνικό χωριό στο μπάνιο Sapareva

Ο οικισμός, το οποίο διατηρείται το όνομα Germanea κρατήθηκε καλά στο μπάνιο Sapareva γύρω από την παλιά εκκλησία του Αγ. Νικολάου. Στον αιώνα V, η πόλη επλήγη από βαρβαρικές επιθέσεις. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του αυτοκράτορα Ιουστινιανού μου στις αρχές της δεκαετίας Viv. αμυντικό σύστημα του Germanea έχουν ανανεωθεί και να ενισχυθεί. Κατασκευάστε ένα δεύτερο, πίσω στο πρώτο αμυντικό τείχος.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτή την περίοδο της μεσαιωνικής Germanea που περιέχονται στις εργασίες των έργων Procopius »για. Όταν ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός είδε ότι καταστρέφονται τα τείχη της Germanea και των Serdica και Pautalia, αυτός “τους έκανε ισχυρό και από&

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X